Ve Vrchlabí bodově naprázdno!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
VRCHLABÍ B 4:3 SKŘIVANY

Sestava :  Stěhulka – Jebavý, Žalman, Postolka – Zámečník(46.Blažek), Malý, Saganovskyy, Nosek, Škaloud(67.Michálek) – Vysuček, Schubert(76. Budina)

Branky: 7.Vysuček, 53.Schubert, 87.Malý

ŽK: Jebavý, Saganovskyy

Rozhodčí: Vítek – Špaček a Kuric

Diváci :  87

Ve Vrchlabí jsme dobře začali a šli jsme v 7.minutě do vedení, Schubert vysunul vpřed Zámečníka, ten všem utekl a předložil gólovou přihrávku Vysučkovi – 1:0. O 5 minut později si Zámečník únik zopakoval, ale tentokrát mu nevyšla finální přihrávka. V 18. minutě podcenil náš brankář střelu domácího útočníka a bylo vyrovnáno. Ve 26.minutě si Zámečník znovu zopakoval brejk, míč tentokráte ideálně předložil Schubertovi, ale jeho gólová střela byla k překvapení všech zblokována. Ve 34.minutě si na centr z trestného kopu naběhl Postolka, ale hlavička z dobré pozice minula branku. O pár minut později měli podobnou příležitost také domácí, ale i jejich hlavička minula cíl. Ve 42.minutě jsme nezareagovali na rychlý brejk soupeře a inkasovali jsme podruhé – 1:2. V prvním poločase měl ještě po chybě brankáře Vrchlabí šanci Vysuček, ale příležitost do odkryté branky gólově nezužitkoval. 

Po změně stran jsme brzy vyrovnali, v 53.minutě poslal Malý do úniku Schuberta a ten se prosadil – 2:2. V 65.minutě se Schubert ocitl po přiťuknutí Vysučka v ideální možnosti, ale vrchlabský gólman ho vychytal a tak jsme opět jen nevěřícně kroutili hlavami. O čtyři minuty později přišel trest za naše nevyužité šance, po trestném kopu a následné skrumáži před naší brankou jsme inkasovali z ofsajdového postavení potřetí. V 76.minutě pak Jebavý přihrál těžký balon Saganovskému před naše velké vápno, soupeř se zmocnil míče a bez větších potíží přidal čtvrtý gól. Pár minut před koncem jsme ještě snížili na rozdíl jedné branky, když Postolka pěkně uvolnil Malého, ale v nervózním závěru se nám již vyrovnat nepodařilo.

Ve vyrovnaném zápase jsme se dopustili mnoha chyb a to jak v defenzívní činnosti, tak i v útočné fázi hry, kdy jsme zahodili mnoho dobrých gólových šancí. Vrchlabí předvedlo chyb o poznání méně a to rozhodlo o jejich vítězství. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *