DERBY JE NAŠE!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
NEPOLISY 0:2 SKŘIVANY

Sestava :  Stěhulka – Jebavý, Žalman, Brzek, Postolka – Čapek(46.Kvaček), Malý, Hrubeš, Nosek(72.P.Líhan), Škaloud – Zámečník(86.Wágner)

Branky: 33.Jebavý, 55.Malý

ŽK: Kvaček

ČK: Žalman

Rozhodčí: Šok – Hofman a Průcha

Diváci :  150

V sobotním odpoledni nás čekalo derby v Nepolisech a po posledních nepřesvědčivých výkonech jsme měli trochu obavy. Nemoci a svatební hostina nám pak zredukovaly složení týmu, takže uprostřed zálohy nastoupil gólman Hrubeš a v útoku pak Zámečník, kterého doplňoval Čapek a ve druhé půli nastoupil po dvou letech za A tým také Kvaček. Ti, kteří nastoupili, však příkladně zabojovali a odehráli s domácími vyrovnanou partii. 

Již v 5.minutě jsme se dostali do dobré šance, na centr Malého z pravé strany si naběhl Zámečník, avšak jeho střela minula z dobré pozice branku. V 17.minutě podnikli rychlý brejk domácí a nás zachránila tyč naší branky. Ve 28.minutě nám unikl Pokorný, Žalman zatáhl za záchranou brzdu, podrazil soupeře, byl vyloučen a my šli do deseti. Naštěstí pro nás se podobná akce opakovala na druhé straně, Zámečník běžel sám na brankáře Špičáka, byl faulován a do deseti šly i Nepolisy. Z nařízeného trestného kopu z 18 metrů se navíc trefil Jebavý a my jsme se tak ujali vedení. I když jsme v první 45 minutách hráli dobře, více jsme nevytěžili.

Druhý poločas jsme začali zakřiknutě a soupeř měl převahu. V 55.minutě ale utekl domácí obraně Zámečník, ideálně přihrál Malému a vedli jsme o dva góly – 2:0. O dvě minuty později nás podruhé v zápase zachránila tyč, Nepolisy vrhly všechny síly do útoku a snažily se duel zdramatizovat. V 81.minutě pak střelu domácího hráče z hranice velkého vápna vytáhl Stěhulka na tyč a potvrdilo se, že někdy je třeba k zisku bodů i jistá dávka štěstí. Zatímco před týdnem ve Vrchlabí jsme ho neměli, tentokrát v Nepolisech ano. To však nic neubírá na vystoupení našich hráčů, kteří po delší době projevili patřičnou bojovnost a vůli po vítězství. Dobře pracovala celá defenzíva a vepředu předvedl velmi dobrý výkon Zámečník, jenž svou rychlostí dal základ úspěchu.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *