Dělba bodů s Bělohradem!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY 2:2 LÁZNĚ BĚLOHRAD B

Sestava :  Stěhulka – Jebavý, Žalman, Malý, Michálek(46.Líhan P.) – Škaloud(69.Šafařík), Saganovskyy, Nosek, Zámečník(69.Budina) – Vysuček, Schubert

Branky: 42. a 52.Vysuček

ŽK: Žalman, Šafařík

Rozhodčí: Hofman – Slavíček a Hlinovský

Diváci :  80

Do utkání se zálohou Bělohradu jsme měli katastrofální start. Z důvodu absencí hrála naše obrana i záloha v kombinovaném složení a chvíli trvalo, než si na sebe hráči na jiných postech zvykli. Již v první minutě jsme soupeři špatnou rozehrávkou v obraně nabídli tutovku, Stěhulka v brance nás naštěstí podržel. Z protiútoku se v čisté šanci ocitl Vysuček, ale nastřelil jen hostujícího obránce. V 8.minutě chyboval na vlastní polovině Schubert a Bělohrad rychlý brejk do otevřené obrany využil – 0:1. O deset minut později jsme v obraně chybovali znovu a prohrávali jsme o dvě branky. Postupem času se naše defenzíva lepšila a také jsme mohli více myslet i na ofenzívu. Měli jsme pár dobrých příležitostí, ale gólově se neprosadil ani v největší šanci Schubert. Ve 42.minutě Škaloud skvělou přihrávkou našel v náběhu Vysučka a ten potvrdil pověst kanonýra – 1:2.

Brzy po změně stran se nám podařilo vyrovnat, Schubert ve vápně přihrál Vysučkovi a ten prostřelil brankáře soupeře – 2:2. V dalším průběhu se oba týmy snažily strhnout vítězství na svou stranu, mnoho velkých šancí se ale nerodilo. Tu největší měl na své kopačce Vysuček, když v poslední minutě unikl po křídle Jebavý, dal přízemní centr před branku, ale náš elitní střelec z pár kroků přestřelil. Zrodila se tak asi spravedlivá dělba bodů.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *