Sobotka nad naše síly!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SOBOTKA 4:2 SKŘIVANY

Sestava :  Hrubeš – Jebavý, Žalman, Brzek(46.Zámečník), Postolka – Čapek, Saganovskyy(79.Pařízek), Malý, Škaloud(67. Michálek) – Schubert, Vysuček

Branky: 27.Schubert, 65.Vysuček

ŽK: Pařízek

ČK: Hrubeš

Rozhodčí: Klečka – Turek a Prušinovský

Diváci :  100

Na pěkném velkém hřišti v Sobotce se hrálo od začátku pod taktovkou domácích. Ti na nás vyrukovali nesmírnou bojovností podpořenou zvýšenou tvrdostí, kterou hlavní sudí Klečka hodně pouštěl. Hráči brzy vycítili, že volnější metr hlavního arbitra tuto hru dovoluje a tak byly na hřišti k vidění často neodpískané zákroky, které po odpískání zákroků hodně volaly. Přesto všechno jsme se do vedení dostali my, po Čapkově přihrávce se uvolnil Schubert a střelou z 18 metrů nás poslal do vedení. Rozhodující okamžik zápasu však přišel v poslední minutě prvního poločasu, Brzek odkopával míč a byl hrubým šlapákem faulován. Výsledek? Zraněný Brzek a pouze žlutá karta za likvidační zákrok.

Po změně stran jsme museli přeskupit zadní řady, ale důraz a rychlost Brzka nám ve středu obrany bohužel chyběly. Sobotka se dostávala stále častěji do šancí a bylo otázkou, jestli odoláme či nikoli. Tím, že domácí otevírali obranu, naskýtala se nám možnosto brejků a tak jsme se ocitli v dobrých příležitostech i my, ale využili jsme jen jednu a to Vysučkem již za stavu 1:1 v 65.minutě. Protože se nám z několika nadějných brejků výsledek nepodařilo pojistit, soupeř stále žil a obrovskou bojovností výsledek v závěrečné čtvrthodině otočil. 

V celkovém pohledu byla Sobotka o něco lepší, převyšovala nás hlavně pohybem a důrazem. Avšak v kompletním složení naše obrana pracovala spolehlivě a soupeři toho mnoho nepovolovala. Až nucené střídání Brzka přineslo do našich řad nejistotu a to byla voda na mlýn domácích. Škoda benevolence hlavního sudího, jenž z mého pohledu průběh střetnutí hodně ovlivnil. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *