Bod s Chlumcem!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY 1:1 CHLUMEC NAD CIDLINOU C

Sestava :  Hrubeš – Jebavý, Žalman, Brzek, Michálek – Čapek, Saganovskyy, Malý, Škaloud(81.Budina) – Schubert(70.Zámečník), Vysuček(90.Wágner)

Branky: 17.Vysuček

ŽK: Michálek

Rozhodčí: Lukeš – Nývlt a Bečvář

Diváci :  135

Sice začátek dubna, přesto slunečné počasí s letní teplotou atakující téměř třicítku, to byl rámec duelu, ve kterém jsme přivítali na svém hřišti vedoucí tým naší skupiny I.B třídy – družstvo Chlumec nad Cidlinou „C“.

A bylo tu utkání dvou rozdílných poločasů. V tom prvním dominoval náš tým, když nám hosté svým laxním přístupem dovolili dost a my jsme zápas mohli rozhodnout. Neproměnili jsme však již za stavu 1:0 Žalmanem penaltu a také samostatný nájezd Schuberta v poslední minutě první půle si o gól hodně hlasitě říkal. A tak jedinou branku prvního poločasu vstřelil Vysuček v 17.minutě, když se po úniku trefil křížnou střelou přesně k tyči.

Po přestávce favorit soutěže přidal a zatímco nám začaly docházet síly, chlumečtí přebírali otěže střetnutí. Naštěstí jim toho naše obrana mnoho nedovolovala a do vyložených šancí je nepouštěla. Hosté se prosadili gólově také jen jednou a to v 73.minutě střelou asi z 22 metrů. Zápas tak skončil zaslouženou remízou. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *