První jarní vítězství!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
KOCBEŘE 2:5 SKŘIVANY

Sestava :  Stěhulka – Jebavý, Žalman, Postolka – Čapek, Saganovskyy(42.Zámečník), Brzek, Malý, Škaloud(70.Doskočil) – Schubert(83.Wágner), Vysuček

Branky: 43. a 90.Vysuček, 60. a 82.Schubert, 67.Postolka

Rozhodčí: Fryš – Nguyen a domácí

Diváci :  80

S družstvem Kocbeří hrajeme již několik sezon, ale letos poprvé jsme hráli na jejich vlastním hřišti, kde byly vystavěny nové kabiny a tak byl jejich areál zkolaudován. Kabiny krásné, hřiště však uzoučké a značně nerovné, takže fotbalu moc nepomáhá. V prvním poločase jsme se s tím nedokázali vyrovnat a i když se hrálo za naší převahy, byli jsme nakonec rádi, že jsme ve 43.minutě srovnali na 1:1. V sedmé minutě jsme totiž chybovali při založení útoku a domácí toho bleskově využili ke vstřelení vedoucí branky. My jsme poté dobývali obranný val soupeře, ale moc se nám nedařilo. Ve 27.minutě nastřelil hlavou tyč Čapek a tak jme byli úspěšní až dvě minuty před koncem poločasu, když Schubertova střela skončila na tyči, ale Vysuček byl n správném místě a vrátil míč do sítě.

Po změně stran měl první příležitost Vysuček, ale špatně vběhnuvšího brankáře nepřehodil. Do vedení jsme se tak dostali v 61.minutě, kdy Brzek prodloužil dlouhý pas Čapka na Zámečníka, jenž poté ideálně přihrál Schubertovi a ten nezaváhal – 2:1. V 67.minutě dlouhý aut Jebavého Brzek posunul na Postolku a ten vstřelil z hranice šestnáctky naši třetí branku. Zápas poté zdramatizovala naše chyba, když si Jebavý nerozuměl s naším brankářem a Kocbeře snížili – 3:2. V 79. a 80. minutě měli čisté šance Vysuček a Schubert, ale zahráli na nervy naši početné divácké podpoře a neproměnili je. Pojistku tak přidal v 82.minutě Schubert po centru Zámečníka. V poslední minutě pak dal výsledku konečnou podobu Vysuček po přihrávce Čapka.

Zasloužené vítězství se nerodilo lehce, ale tým si pro něj zvýšenou aktivitou po přestávce cílevědomě dokráčel. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *