Ze Staré Paky bez bodu!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
STARÁ PAKA 2:0 SKŘIVANY

Sestava :  Hrubeš – Šafařík(64.Vlček), Žalman, Čermák, Sedláček – Pařízek(55.Nosek), Malý, Líhan(70.Pánek), Škaloud – Schubert, Vysuček

ŽK: Sedláček

Rozhodčí: Urban – Jehlička a Vitvar

Diváci :  80

Pro utkání ve Staré Pace chyběla oběma družstvům řada hráčů a na hřišti to bylo hodně znát. Úroveň duelu by více odpovídala nějakému zápasu v okrese než v kraji. Domácí se však s absencemi vyrovnali lépe hlavně v tom, že se vyvarovali chyb v defenzívě. Tam hráli jednoduše a to na nás bohužel stačilo. Naše ofenzíva byla bez Brzka neškodná a když už jsme se k nějakému zakončení dostali, většinou naše střely minuly branku. Naproti tomu svůj den neměl náš brankář a to zápas i rozhodlo. Z naší strany to nebyl vůbec povedený výkon a to nemám na mysli jen gólmana. Více snad není třeba ani dodávat, protože by to bylo dost odstrašující.

Je teď otázkou, zda si z toho vezmou hráči ponaučení. Ať již je to omezením absencí (sehnat 15 lidí k zápasu se stává velkým problémem) či zvýšeným úsilím při tréninku. Tam to totiž vypadá tak, že máme jen jeden tým. Z doby, kdy chodilo trénovat i 20 hráčů, se totiž dlouho žít nedá a na hřišti je to vidět. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *