Pět branek v síti Sobotky!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY 5:0 SOBOTKA

Sestava :  Hrubeš – Jebavý, Žalman, Postolka – Čapek(71.Šafařík), Malý(78.Váňa), Brzek(71.Blažek), Lihan J., Škaloud(46.Sedláček) – Schubert, Vysuček

Branky: 62.,63.,86.,87.Vysuček, 39.Brzek

ŽK: Postolka

Rozhodčí: Fryš – Hofman a Brzek J.

Diváci :  134

Se Sobotkou jsme se zatím v I.B třídě ještě neutkali, navíc Sobotka měla stejně jako náš tým v tabulce 3 body a tak se hrálo hlavně o to, kdo se odpoutá od spodních pater tabulky.

My jsme šli za vítězstvím s o poznání větší aktivitou a nebýt naší žalostné koncovky, ale hlavně špatného řešení finálních částí našich útočných akcí, mohlo být střetnutí rozhodnuto již během prvního poločasu. Zpočátku to vypadalo, že budeme pokračovat v zahazování šancí z Chlumce, ale ve 39.minutě si na roh Schuberta naskočil Brzek a úspěšnou hlavičkou dodal do našich řad více klidu a pohody. Ta pak vyústila po změně stran v podání čtyř branek Vysučka, který tak plní roli našeho střelce. Tím jsme dospěli k celkem jednoznačné výhře, ale zase tak snadné to pro naše hráče nebylo. Absolutorium zaslouží naše obrana s brankářem, ale nedaří se nám finální část akcí a také zakončení. Hodně se trápí Schubert, nepadá mu to tam a tak řeší akce jinak než obvykle. Střílí z pozic, kdy si akce říká o přihrávku a pak naopak přihrává na místo střely. Nedaří se moc ani Lihanovi, na něj poměrně často kazí přihrávky a ani zakončení mu nevychází, viz střela z 6.minuty z malého vápna nad, kdy se mohl brankáře zeptat, do kterého rohu míč chce. Důležité však je, že i přesto dokážeme důležitý zápas dovést k vítěznému konci. Pohoda do koncovky se jistě časem vrátí, další příležitost k tomu budeme mít hned v sobotu ve Staré Pace. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *