Debakl Úpice!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY 5:0 ÚPICE

Sestava :  Hrubeš – Jebavý, Žalman, Postolka – Čapek, Malý, Brzek(78.Váňa), Šafařík(61.Blažek), Škaloud(61.Pařízek) – Schubert, Vysuček

Branky: 47.,53.,82.Vysuček, 30.Schubert, 78.Blažek

Rozhodčí. Buchta – Vítek a Nymsa

Diváci :  90

Abychom se posunuli ze spodních pater tabulky, potřebovali jsme doma Úpici porazit. K dispozici jsme měli podstatně jiný kádr než ve Staré Pace a na výkonu to bylo také znát. Utkání jsme začali dobře, již ve 3.minutě měl dobrou příležitost Schubert, ale minul branku. V 9.minutě jsme měli výhodu trestného kopu, ale Žalmanovu střelu gólman vyrazil. Po úvodní čtvrthodině hosté zvýšili iniciativu, napadali naše hráče po celé ploše a my jsme si s tím moc nevěděli rady. Přišla však 30.minuta, roh Čapka doputoval až k Schubertovi a ten ukončil své střelecké trápení a poslal nás do vedení. Ve 33. a 44.minutě měl soupeř dvě tutovky, ale Hrubeš výborně zachránil.

Start druhého poločasu nám vyšel, ve 47.minutě Schubert přesně našel Vysučka a ten nás poslal do dvoubrankového vedení. O minutu později si na centrovaný míč naběhl Brzek, ale ze tří kroků přestřelil. O dvě minuty později měli pro změnu šanci hosté, ale jejich střela naštěstí mířila vedle. To na druhé straně Vysuček potvrdil pověst střelce a po nenápadné akci přidal v 53.minutě třetí gól. Úpice ve snaze o korekci hodně otevřela hru a nám se tak naskýtaly další příležitosti. Gólem pak skočila akce Blažka v 78.minutě, kdy se mu vydařila střela zpoza šestnáctky. V 82.minutě pak dovršil hattrick Vysuček po přihrávce Schuberta.

Zisk tří bodů je hodně důležitý a výsledek by mohl napovídat, že jsme soupeře lehce přehráli, ale až tak snadné to nebylo. Úpice se u nás představila dobrým výkonem, vytvořila si i dost šancí, ale gólman Hrubeš měl tentokráte svůj den. Trochu horší výkon předvedli hosté v obranné činnosti a my jsme toho dokázali využít. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *