První venkovní výhra!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
JIČÍN 2:4 SKŘIVANY

Sestava :  Hrubeš – Šafařík, Žalman, Sedláček – Čapek, Malý, Brzek, Lihan(13.Nosek,72.Pařízek), Škaloud – Schubert, Vysuček

Branky: 25. a 28.Vysuček, 30.Nosek, 68.Čapek

Rozhodčí: Miškář – Vlachýnský a Novotný

Diváci :  90

Do Jičína jsme odjížděli pouze s 13 hráči, navíc se nám zranil již ve 13.minutě Lihan a tak naše lavička zela téměř prázdnotou. Proti nám pak nastoupil velice mladý tým domácích, kterého zdobila hlavně bojovnost. Fotbalová vyzrálost a zkušenost byla však na naší straně a to se podepsalo na průběhu utkání.

Zpočátku jsme nebrali nasazení soupeře příliš vážně a tak jsme za to byli v 11.minutě potrestáni vedoucím gólem Jičína. Teprve poté si naši hráči uvědomili, že bez patřičné dávky bojovnosti a nasazení se nevyhrává a náš výkon se přeci jen zlepšil. Nejdříve jsme několik šancí ještě zahodili, ale Vysuček dvěma góly ve 25. a 28.minutě výsledek otočil po přihrávkách od Schuberta a Čapka. Třetí branka Noska ve 30.minutě po střele z 18 metrů pak přinesla do našich řad klid a kdybychom proměňovali jen každou druhou šanci, byl by zápas rozhodnutý již do přestávky. Čtvrtý gól Čapka po ideální přihrávce Schuberta v 68.minutě přinesl definitivní pojistku a nic na tom nezměnil ani inkasovaný gól těsně před koncem po rohu domácích, kdy se míč přes několik hráčů dokulil až za brankovou čáru. 

Zasloužené vítězství, ale trochu mrzí neproměňování tutových šancí, ve vyrovnanějším zápase by se nám to mohlo vymstít. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *