Ztráta bodu s Vrchlabím!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY
3:2pp VRCHLABÍ B

Sestava :  Hrubeš – Jebavý, Postolka, Čermák, Michálek(46.Blažek) – Škaloud(72.Nový), Malý, Brzek, Lihan Jan, Lihan Pavel – Schubert

Branky: 53. a 77.Brzek

ŽK: Lihan J., Schubert

Rozhodčí: Jehlička – Filip a Hlinovský

Diváci :  94

V domácím utkání s béčkem Vrchlabí jsme museli v sestavě hodně improvizovat a tak se poprvé v dresu A týmu objevil brácha Honzy Lihana Pavel a Dominik Nový. 

První půlhodina střetnutí se nám vůbec nepovedla, mladý tým hostů nám dělal problémy svou bojovností a pohybem. Přesto všechno se lámal chleba na konci první třetiny zápasu, kdy jsme si vypracovali tři dobré šance, ale žádnou jsme neproměnili. Soupeř na rozdíl od nás své dvě šance na konci první půle využil a tak šel do poločasové pauzy s dvougólovým náskokem. Ale jak k tomu všemu došlo. Ve 27.minutě Brzkova střela jen lízla tyč, stejně tak Postolkova hlavička břevno o tři minuty později. Ve 38.minutě Brzek uvolnil Schuberta, který se mohl gólmana zeptat, kam to chce, ale nechal ho vyniknout skvělým zákrokem. To byl asi jeden z rozhodujících momentů duelu, namísto vedení jsme se ve 41.minutě dopustili chyby v rozehrávce, zahráli rukou a z trestného kopu ze 20 metrů inkasovali. A aby toho nebylo málo, v nastavení první půle střelu zdálky Hrubeš jen vyrazil a protože u míče byli první hosté, dostali jsme z dorážky druhý gól.

Do druhé poloviny jsme šli s vírou otočit průběh utkání a hrálo se podle našich not. Snížení jsme se dočkali brzy, v 54.minutě nacentroval míč Schubert a Brzek vstřelil náš první úspěch. V 59.minutě jsme měli i trochu štěstí, dlouhý aut soupeře se dostal až před naši branku, ale střela Vrchlabí mířila naštěstí nad. Vyrovnání jsme se dočkali dvanáct minut před koncem, kdy si po rohu našel míč znovu Brzek a zajistil srovnání skóre. I přes několik náznaků šancí jsme se další branky již nedočkali a tak duel dospěl k penaltovému rozstřelu. V něm byli všichni naši střelci úspěšní a protože byl jednou úspěšný i náš brankář Hrubeš, získali jsme druhý bod.

Nakonec asi zasloužená remíza po prospané první půli.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *