Vydřené 2 body s rezervou Bydžova!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
RMSK CIDLINA NB B 1:2pp SKŘIVANY

Sestava :  Stěhulka – Jebavý, Žalman, Postolka, Kofránek – Škaloud, Malý, Lihan Jan(67.Brzek), Čapek(80.Budina), Michálek – Schubert

Branka: 19.Žalman(pen)

ŽK: Lihan, Michálek, Brzek

Rozhodčí: Kiezler – Matějka a Klečka

Diváci :  185

V Hlušicích jsme nastoupili do utkání s prvním celkem tabulky bez zdravotně indisponovaného Brzka, chyběli také zranění Vysuček, Zámečník a Blažek. 

Novobydžovští se představili s velice mladým kádrem, který nám svým pohybem a důrazem dělal problémy. Domácí byli častěji na míči, ale i my jsme je v obraně dokázali potrápit. Již ve druhé minutě byl na konci dobré kombinace Schubert, ale mířil mimo branku. To soupeř byl v 8.minutě o něco přesnější a střelou z 25 metrů trefil tyč naší branky. V 19.minutě se již skóre měnilo a to v náš prospěch. Schubert vysunul do úniku agilního Jebavého, který byl ve vápně faulován a z pokutového kopu se Žalman nemýlil – 1:0. Ve 31.minutě vytěsnil roh domácích Stěhulka jen s pomocí břevna své svatyně. O šest minut později na druhé straně nedosáhl na Schubertů centr v dobré pozici Malý. Ve 39.minutě se naskytla výhoda pokutového kopu i domácím po nedovoleném zákroku Postolky, ale výborný Stěhulka penaltu chytil a tak jsme vedení do poločasu uhájili.

Po přestávce jsme nejprve zahrozili my, když po rohu hlavičkoval Postolka a k dorážce se dostal Lihan, bohužel zblízka minul branku. V 50.minutě prošel naší obranou snadno hráč soupeře a z následné hlavičky padl vyrovnávací gól – 1:1. V 62.minutě vytáhl bravurní zákrok Stěhulka a ve velké šanci Bydžova nás podržel. Závěrečná půlhodina se hrála v režii domácích, avšak bez velkých šancí a tak duel dospěl k penaltovému rozstřelu. V něm jsme viděli spoustu neproměněných penalt, na straně soupeře však bylo bylo o jednu více a tak jsme se po osmé sérii radovali ze zisku druhého bodu. 

Zisk dvou bodů je pro nás důležitý pro uhájení druhé pozice tabulky, i když Novobydžovští byli v průběhu zápasu o něco lepší a my jsme museli vynaložit hodně sil, abychom nerozhodný stav udrželi.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *