3 body z Nové Paky!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
NOVÁ PAKA 1:4 SKŘIVANY

Sestava :  Stěhulka – Jebavý, Žalman, Čermák, Michálek – Čapek, Malý, Brzek(89.Špáta), Lihan, Škaloud(88.Langr) – Schubert(72.Vlček)

Branky: 19. a 54.Brzek, 76. a 87.Škaloud

ŽK: Čermák, Žalman, Brzek

Rozhodčí: Martínez – Stieber a Jehlička

Diváci :  80

Utkání v Nové Pace asi i vlivem teplého počasí začalo ve vlažném tempu. Zpočátku jsme měli několik akcí, které se jevily být zajímavé, ale žádnou se nám nedařilo dotáhnout k zakončení. První tak udeřili domácí, když se na naší pravé straně uvolnil domácí hráč, potáhl balon k nám do vápna a jeho tečovaná nahrávka přes vápno se dostala k nepokrytému hráči Paky, který otevřel skóre zápasu. Po prvním gólu jsme se snažili otočit výsledek a tlačili se více do vápna soupeře. Rozhodující pro vývoj střetnutí se stala 19. a 20. minuta. V 19.minutě po kvalitně zahrané standardce si na zadní tyči naskočil na míč Brzek a krásně hlavou na kříž brány o tyč srovnal skóre na 1:1. Hned po rozehrávce soupeře se dostal míč k Janouchovi, který z pozice stopera velice nepovedeným křížným balonem trefil prvního našeho hráče Lihana. Ten ihned vyslal do úniku Schuberta, proti němuž vyběhl brankář domácích. Náš střelec se ho snažil přelobovat, domací golman ale zahrál úmyslně rukou asi metr a půl za vápnem, z čehož rezultovala jasná červená karta a my jsme tak šli do početní výhody. V prvním poločase jsme měli ještě několik 100% šancí. Škaloud šel po chybě domácí obrany sám na brankáře, ale minul placírkou branku. Poté po centru z naší pravě strany domácí (ne)brankář vyrazil míč pouze před sebe, kde se dostal k míči znovu Škaloud a z hranice penalty mířil k tyči, střela však neměla vůbec razanci, takže se brankář stihnul vrátit a míč si sebrat. Další velice dobrá šance byla po jednom z našich rohů zahraných do branky, kde míč propadl klubkem hráčů, ale nastřelili jsme z pár kroků pouze brankáře.

Druhý poločas byla postupem času čím dál více znát naše početní převaha, kde domácím postupně docházely síly a my jsme se především po naší pravé straně začali čím dál více prosazovat. Po jedné z akcí po pravé straně se míč dostal k Brzkovi, který udělal kličku obránci a levou nohou zakončil přesně – 2:1 pro nás. Uklidňující pojistka přišla až v 76.minutě, kdy Čapek potáhl míč, uvolnil se přes domácího hráče a naservíroval balon na malé vápno, kde nabíhající Škaloud svou šanci již proměnil. Po této brance soupeř již rezignoval na možný obrat a nám se tak naskýtaly další možnosti na posun skóre. Poslední branka duelu padla opět po akci z pravé strany, kde Čapek zatáhl balon a jeho přetažený centr doletěl až ke Škaloudovi, jenž placírkou z voleje zvýšil na 4:1 a uzavřel tak účet střetnutí. Ve druhém poločase byla hodně diskutovaná situace, kdy dlouhý míč domácích hlavičkoval za sebe Čermák, domácí útočník Kuchta však míč dostihl a jen za cenu faulu hasil požár Žalman. Domácí se dožadovali červené karty, náš stoper však naštěstí pro nás dostal jen žlutou.

Červená karta pro domácího brankáře dala ráz celému utkání a nám situaci usnadnila. Jinak to bylo hodně bojovné utkání a Novopačtí hodně zlobili i v deseti. Teprve po inkasované třetí brance na vývoj zápasu rezignovali a neměli vůbec sílu ze zápasem cokoliv udělat.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *