Vítězné zakončení sezóny!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY 4:0 RUDNÍK

Sestava: Stěhulka – Kofránek, Žalman, Čermák, Lihan P., – Škaloud(71.Langr), Malý, Čapek, Michálek(60.Váňa) – Vlček(46.Nový), Schubert

Branky: 22.Brzek, 62.Žalman(pen), 69.Malý, 70.Nový

ŽK: Schubert

Rozhodčí: Říha – Kriegler a Špáta

Diváci: 90

Do posledního utkání v tomto ročníku 1.B třídy jsme vstupovali ve značně kombinované sestavě. Z ruzných důvodů chyběli Postolka, Jebavý, Čapek, Blažek i Vysuček a tak nám vypomohli hráči z Béčka. 

Začátek nám vyšel skvěle a hned ve 3.minutě utekl Schubert, ale brankáře neprostřelil. O pár minut později se situace opakovala bohužel se stejným výsledkem. V 7.minutě otevřel skóre hlavou Žalman, ale radost nám zkazil zdvižený praporek pomezního. V 11.minutě Schubert našel ve vápně Vlčka, kterého do zakončení nepustil hostující obránce. V 15.minutě měl svoji třetí obrovskou šanci Schubert, ale vyběhnutého brankáře hostí nepřehodil. Ve 22.minutě po kombinaci na pravé straně centruje Škaloud do vápna, kde si míč zpracoval Brzek a střelou na zadní tyč nás posílá do vedení – 1:0. Hned za 3 minuty mohlo být veseleji, když se do velké šance dostal Schubert, který místo střely našel v ještě lepší pozici Škalouda, ale jeho slabá střela síť odkryté branky nerozvlnila. Ve 32.minutě Kofránek vyslal do šance Schuberta, ale ani tentokrát to neskončilo gólem. Ve 40.minutě Kofránek poslal centr do vápna, na který si naběhl Brzek, ale hlavou brankáře nepřekonal. Šancí jsme měli dostatek, ale jelikož jsme proměnili pouze jednu, šlo se do kabin s jednobrankovým náskokem.

Druhý poločas pokračoval podobně. Stále jsme byli aktivní a snažili se navýšit skóre a blízko k tomu byl Brzek, ale jeho hlavička skončila na břevně. K další hlavičce se Brzek dostal v 62.minutě, ale jelikož byl u toho faulován, rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten s jistotou proměnil Žalman a dal nám větší klid – 2:0. V 69.minutě si převzal míč Malý a svůj samostatný nájezd s přehledem zakončil – 3:0. Hned o minutu déle se radujeme znovu. Nový si ve vápně naběhl na Schubertův přízemní centr a nedal brankáři šanci – 4:0. V 80.minutě Schubert přihrává před prázdnou branku střídajícímu Langrovi, před kterým na poslední chvíli odkopává míč hostující obránce. Jelikož jsme v závěru již žádnou svoji šanci neproměnili, zakončili jsme letošní sezónu domácím vítězství 4:0 a na jaře jsme tak nepoznali hořkost porážky v základní hrací době.

Celkově končíme na 2.místě se ziskem 58 bodů, 70 branek jsme vstřelili a 34 obdrželi, což znamená třetí nejlepší útok a druhou nejlepší obranu v soutěži. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *