Špatný vstup do nové sezóny!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY 3:7 KOSIČKY

Sestava :  Stěhulka – Šafařík, Žalman, Postolka, Sedláček(60.Nosek) – Čapek, Němec, J.Líhan (60.Pařízek), Škaloud – Schubert, Vysuček

Branky: 13. a 68.Vysuček, 39.Čapek

ŽK: Šafařík, Němec

Rozhodčí: Kiec – Kriegler a Otava

Diváci :  50


V prvním kole nového ročníku 1.B třídy jsme se museli vyrovnat s absencí několika hráčů ať už z důvodu zranění, trestu či dovolené. Co však bylo horší, po celodenním dešti nás čekal měkký terén, který řadě našich hráčů nesvědčí. Navíc jsme přivítali soupeře z blízkých Kosiček, který disponuje velice kvalitním kádrem a jeho rychlí hráči se stavu hřiště lépe přizpůsobili.

Po opatrném začátku vzali hosté iniciativu do svých rukou a v 11.minutě šli také do vedení. Na tuto branku jsme ještě dovedli o 2 minuty později odpovědět Vysučkem a bylo srovnáno. Jenže hostům to vůbec nevadilo a o minutu později se prosadili znovu. Když ve 21.minutě přidaly Kosičky třetí branku, nevypadalo to s námi vůbec dobře. Ale my jsme v těchto chvílích hráli asi nejlepší část zápasu a Schubert měl na kopačce dvě velice dobré možnosti., Bohužel ani jednu neproměnil a tak jsme se dočkali snížení až ve 39.minutě. To Líhan zahrával trestný kop a Čapek hlavou přeci jen snížil. Do kabin jsme tak šli ještě s nejtěsnějším výsledkem, se kterým se dalo něco dělat.

Brzy po přestávce jsme se ale nevvvarovali hrubky a už v 53.minutě z toho byla penalta a dvougólové vedení soupeře. Když v 59.minutě přidali hosté pátou branku, bylo střetnutí definitivně rozhodnuto. Na obrat jsme tentokráte neměli síly a tak jsme do konce utkání ještě dvakrát inkasovali. Naši třetí branku přidal Vysuček, který ale jen mírnil i tak vysokou porážku.

Na úvod tedy prohra, ze které bychom se měli poučit, protože hned v dalším kole nás čeká další aspirant na horní příčky tabulky, celek Kopidlna.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *