Vítězné derby v Kobylicích!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
KOBYLICE 0:4 SKŘIVANY

Sestava :  Stěhulka – Jebavý, Žalman, Postolka(77.Michálek) – Čapek(60.Blažek), Lihan, Malý, Kofránek, Škaloud(46.Zámečník) – Schubert, Vysuček

Branky: 42. a 90.Lihan, 18.Žalman(pen), 76.Schubert

Rozhodčí: Prinz – Jiříček a Kuric

Diváci :  90

Na hřišti posledního celku tabulky jsme získali povinné tři body a celkem snadné vítězství, ale tím asi všechna pozitiva ze střetnutí končí. 

Na velmi nerovném povrchu kobylického trávníku se hrál fotbal nevalné úrovně. V utkání dominovala hlavně nepřesnost a tak toho mnoho pohledného k vidění nebylo. Náš tým se brzy přizpůsobil soupeři a i když jsme měli celý zápas převahu, dobrých střeleckých možností jsme si mnoho nevytvořili. Kobylice nemají svůj tým příliš fotbalový a tak to nahrazují bojovností. Bohužel pro ně se dopouští také spousty taktických chyb, které nám usnadnili cestu k výhře. Ve 26.minutě vytvořili penaltový faul na Čapka a Žalman nás poslal do vedení. Ve 39.minutě domácí obránce za faul u rohového praporku dostal 2.žlutou kartu a Kobylice šly do oslabení. Z následného trestného kopu Postolka přestřelil branku ze 7 metrů a tak jsme se gólově prosadili o tři minuty později. Rohový kop vrátil Žalman před branku a tam se hlavou prosadil Lihan. 

Hra plná nepřesností byla k vidění i po změně stran a skóre se měnilo až v závěru. V 77.minutě se po přízemním centru prosadil Schubert a v 90.minutě se po rohu trefil Lihan.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *