Třetí derby = třetí vítězství!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY
4:2 KOSIČKY

Sestava :  Stěhulka – Jebavý, Žalman, Postolka, Kofránek(67.Michálek) – Čapek, Malý, Brzek, Blažek(75.Tauchman) – Schubert(89.Škaloud), Vysuček

Branky: 13. a 85.Schubert, 80.Postolka, 89.Žalman

ŽK: Kofránek, Schubert, Vysuček, Žalman, Brzek

Rozhodčí: Pešava – Ikizgül a Bečvář

Diváci :  108

Třetí po sobě jdoucí derby bylo pro nás nejtěžší. Kosičky se u nás představily jako bojovný a tvrdý soupeř, který ví, co má a chce hrát. Již v 6.minutě se hosté také dostali do první šance, avšak brankář Stěhulka střelu vyrazil. Ve 13.minutě se do šance dostal náš Schubert a svou dobrou příležitost také využil – 1:0. V 19.minutě přiletěl do našeho vápna nadýchaný centr, málo důrazná hlavička Kosiček však neměla šanci na úspěch.Ve 26.minutě hostující Martin Stránský vzorově nafilmoval penaltu, kterou mu sudí také písknul a hosté tak lacino vyrovnali. V poslední minutě první půle ještě nebezpečně hlavičkoval Čapek, ale kosičký brankář vyrazil na roh. 

Druhý poločas jsme začali katastrofálně a hosté si v prvních 20 minutách vypracovali čtyři dobré příležitosti. Naštěstí pro nás využili jen jedinou a to po centru do našeho vápna a následné střele v 68.minutě – 1:2. Tento moment nás konečně probudil, zvýšili jsme iniciativu a začali dobývat branku Kosiček. V 71.minutě měl tutovku na své kopačce Vysuček, o dvě minuty později těsně minul z vápna Brzek a tak jsme si na vyrovnání museli počkat až do 81.minuty. To zprava odcentroval Schubert a Postolka vstřelil důležitý gól – 2:2. V 85.minutě pak Malý vysunul vpřed Schuberta a ten nechal propuknout radost domácích diváků přesnou střelou – 3:2. Těsně před koncem si vzal příklad náš Čapek z divadelního představení Stránského v první půli a byla z toho druhá penalta zápasu, ze které dal konečnou podobu výsledku náš Žalman. 

Nakonec tedy výhra a důležitý zisk tří bodů, ale mnoho nescházelo a mohli jsme odejít bez bodů. Naši tentokráte nezměrnou vůli otočili průběh střetnutí a tak jsme soupeře srazili na kolena až v samém závěru. Stejně tomu bylo i na podzim v Kosičkách, kde jsme na 4:3 pro nás otočili i v desíti hráčích. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *