KANONÁDA V DERBY!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY 7:0 NEPOLISY

Sestava :  Hrubeš – Jebavý, Žalman, Postolka, Kofránek(63.Blažek) – Čapek, Lihan, Brzek(75.Váňa), Malý, Škaloud(53.Zámečník) – Schubert

Branky: 56. a 89.Zámečník, 63. a 77.Čapek, 14.Žalman, 41.Malý, 90.Schubert

ŽK: Brzek, Postolka

Rozhodčí: Kiec – Šnajdr a Říha

Diváci :  112

Minulé kolo ve Staré Pace bylo odloženo a tak jsme hráli znovu doma, tentokrát derby s týmem Nepolis. Do utkání jsme šli s touhou vrátit soupeři porážku z podzimu a to se nám po velmi dobrém výkonu i podařilo. 

Od začátku jsme se chopili taktovky zápasu a vytvářeli si jednu šanci za druhou. V 7.minutě vysunul Jebavý Čapka, na jehož centr si naběhl Schubert, ale jeho tutovku gólman chytil. Ve 13.minutě vytáhl střelu Malého brankář Nepolis na roh, ale po jeho rozehrání již kapituloval. Čapek přiťukl míč Žalmanovi a ten asi z 18 metrů otevřel skóre – 1:0. I po vedoucí brance jsme pokračovali v nátlakové hře se spoustou dobrých gólových příležitostí. V dalších čtyřech šancích jsme ještě úspěšní nebyli, ale v té páté potvrdil druhým gólem střelou z dálky svůj velmi dobrý výkon Malý – 2:0. Tímto stavem skončil i první poločas.

Druhý poločas se obraz hry nezměnil, hrálo se prakticky na jednu branku a nám se navíc dařilo i střelecky. V 56.minutě pronikl po pravé straně Jebavý a z jeho přihrávky se prosadil Zámečník. V 63.minutě přidal po centru Postolky další branku hlavou Čapek, tentýž hráč vstřelil v 76.minutě znovu hlavou pátý gól, když usměrnil do sítě střelu Žalmana. Poslední dvě branky jsme přidali až v samotném závěru. Nejprve po Žalmanově dlouhém pasu postupovali sami na brankáře Čapek a Zámečník a se svou šancí si v klidu poradili a také Zámečník přidal svůj druhý úspěch. O minutu později pak Malý uvolnil Schuberta a ten protrhl svou střeleckou smůlu sedmou brankou.

Zasloužené vítězství v utkání, ve kterém nám oslabený soupeř příliš nevzdoroval. V našem družstvu poprvé na jaře nastoupil Postolka a hra naší obranné čtveřice byla velmi dobrá. Tentokráte jsme však dominovali ve všech řadách a tak až další zápasy ukáží, zda je forma týmu opravdu tak dobrá. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *