Na jaře zatím bez prohry!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
DOLNÍ KALNÁ 2:4 SKŘIVANY

Sestava :  Stěhulka – Jebavý, Žalman, Postolka, Čermák(46.Michálek) – Čapek, Malý, Brzek, Vysuček(84.Vlček), Zámečník(57.Škaloud) – Schubert

Branky: 2. a 88.Schubert, 59.(pen) a 69.Žalman

ŽK: Postolka

Rozhodčí: Petrů – Janota a domácí

Diváci :  180

Úvodní minuty utkání v Dolní Kalné režírovali hlavně domácí. Ti začali duel velmi dobře, hráli velmi aktivně, zdobila je bojovnost a nasazení, naštěstí pro nás jim však občas scházela fotbalovost. Již ve druhé minutě se Schubertovi nepovedl centr, jenže minela domácího brankáře nás neuvěřitelně poslala do vedení. Kalnou tento moment snad ještě více nabudil a již v 6.minutě vyrovnala, když jsme na dlouhý centr od půlky hřiště adekvátně nezareagovali a najednou se před Stěhulkou ocitli dva útočníci a ti už si věděli rady. A to nás ještě ve třetí minutě náš brankář zachránil, když chyboval Postolka a náš gólman musel ukázat své přednosti po střele z bezprostřední blízkosti. Celý první poločas byli domácí aktivnější a nám dělali problémy hlavně centrované míče do našeho vápna. Po jednom z nich se ve 34.minutě ocitl hráč soupeře úplně sám, svou šanci proměnil a poslal Kalnou do vedení 2:1. My jsme během prvních 45 minut měli jen pár nebezpečných střel, asi v největší šanci se ocitl Brzek, ale jeho hlavička skončila na tyči. 

Druhý poločas se obraz hry změnil, domácím začaly docházet síly a naši hráči měli najednou více prostoru pro svou hru. V 59.minutě jsme podnikli rychlý brejk, Schubert uvolnil Jebavého, který bal zastaven nedovoleně až ve vápně a z penalty se Žalman nemýlí – 2:2. O tři minuty později se ve velešanci ocitl Vysuček, ale nastřelil jen domácího brankáře. To Žalman na něho v 69.minutě z trestného kopu již vyzrál a překonal ho střelou ze 20 metrů – 3:2 pro nás. V 88.minutě mohl přidat pojistku Čapek, ale trefil jen tyč. Definitivu pak přidal o minutu později Schubert, který si po odkopu od naší branky pohrál s domácími obránci a přidal náš čtvrtý úspěch a dal výsledku konečnou podobu.

Nakonec tedy vítězství po dvou rozdílných poločasech. V tom prvním jsme nehráli dobře a měli i štěstí, že nám vstřelili domácí jen dvě branky. My jsme byli lepší v poločase druhém a protože jsme byli i efektivní, brali jsme tři body. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *