Cenná výhra s Úpicí!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY 3:1 ÚPICE

Sestava :  Hrubeš – Jebavý, Žalman, Postolka, Kofránek(63.Michálek) – Čapek, Malý, Brzek, Lihan, Vysuček(36.Škaloud) – Schubert(89.Zámečník)

Branky: 62.Schubert, 89.Čapek, 93.Zámečník

ŽK: Lihan

Rozhodčí: Kudláček – Jehlička a Brzek

Diváci :  180

Se čtvrtým celkem tabulky jsme si doma chtěli upevnit druhé místo a to se nám nakonec i podařilo, ale vítězství se tentokráte nerodilo vůbec lehce.

Hosté se u nás představili jako fotbalově vyspělý celek, který od začátku věděl, co má hrát. Již v 5.minutě střetnutí fauloval ve vápně Postolka a Úpice dostala výhodu pokutového kopu, střelec však mířil mimo naši branku. Ani tato událost nás nenastartovala ke zvýšené iniciativě a tak soupeř dále kontroloval hru prvního poločasu. Naštěstí pro nás si ani on nevypracoval mnoho šancí a když už ano, vedl si při zakončení nepřesně. Na poločasovou přestávku se tak šlo za bezbrankového stavu.

Druhá půle byla z naší strany lepší, byli jsme nebezpečnější v útočné fázi, vypracovali jsme si několik dobrých střeleckých příležitostí, ale i tak jsme v poli soupeře nijak nepřehrávali. V 62.minutě nám však vyšla útočná akce, Žalman poslal přesný pas na Schuberta a ten se levačkou ze 20 metrů trefil nádherně – 1:0. Již o šest minut později jsme však inkasovali vyrovnávací branku, na centr z trestného kopu si naběhl nikým nebráněný hráč soupeře a bez problému vyrovnal – 1:1. Úporný boj pokračoval a když už to vypadalo na penaltový rozstřel, došlo k rozuzlení duelu. U postranní čáry si vzal míč Jebavý, potáhl ho až k šestnáctce hostů a na perfektní centr si naběhl Čapek, jehož hlavička byla náležitě důrazná a přesná – 2:1. V nastavení, kdy už hosté hráli vabank, ještě unikl Zámečník a přidal náš třetí úspěch.

Zisk tří bodů byl podpořen tentokráte i náležitou porcí štěstí, náš herní projev nebyl tak dobrý jak jsme obvykle zvyklí. Máme však v týmu stále hráče, kteří chtějí vyhrát i když se tolik nedaří a to rozhodlo.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *