Zbytečná ztráta s Jičínem!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY 3:2pp JIČÍN B

Sestava :  Stěhulka – Jebavý, Žalman, Škaloud(69.Zámečník), Čermák – Čapek, Lihan, Brzek, Malý, Vysuček – Schubert

Branky: 49.Lihan, 66.Schubert

ŽK: Brzek, Lihan

Rozhodčí: Urban – Valihora a Jedlička

Diváci: 104

V dalším kole jsme se konečně mohli představit našim divákům na vlastním hřišti. Utkání s B týmem Jičína jsme začali dobře a již v první desetiminutovce si vypracovali dvě slibné příležitosti. Tu první měl již ve 3.minutě Vysuček, jenž měl na střelu z 10 metrů dost času, ale gólmana neprostřelil. V 6.minutě se v dobré šanci objevil Schubert, ale prováhal správný čas na zakončení. Poté se soupeř v obraně trochu zlepšil a do další gólové šance nás pustil až ve 35.miutě, kdy Líhan perfektně uvolnil Schuberta, ale ten mířil vedle branky. O minutu později podnikli hosté jeden z mála brejků a centr od brankové šance si srazil Žalman nešťastně za vlastního brankáře – 0:1.

Druhý poločas jsme začali s ještě větším nasazením a před brankou soupeře bylo hodně rušno. Ve 49.minutě centroval Vysuček, Schubertovu střelu gólman jen vyrazil a Líhan z dorážky vyrovnal. V 65.minutě ještě šance Vysučka gólem neskončila, ale o minutu později, kdy Brzek vysunul do brejku Schuberta, náš střelec konečně protrhl smůlu – 2:1. I nadále jsme pokračovali v nátlakové hře a předváděli pěkné akce. V 74.minutě po centru Jebavého hlavičkoval Vysuček, ale brankář vyrazil. Po chvíli Brzek z pár kroků bombou trefil strážce jičínské svatyně, v další jasné tutovce byl Vysuček, avšak gólová pojistka nepřicházela. V 84.minutě tak přišel trest, nezareagovali jsme včas na rychlý brejk soupeře a ten svůj útok zakončil brankou – 2:2. Do konce střetnutí se skore již nezměnilo a tak se o druhém bodu rozhodovalo v penaltové rozstřelu. V něm byli na rozdíl od zápasu v Kopidlně naši střelci stoprocentní a protože se dařilo i Stěhulkovi v brance, brali jsme bod navíc my.

Vzhledem k průběhu střetnutí jsme tentokráte ztratili zbytečně bod. Tolik šancí už si asi dlouho nevytvoříme. Po zisku vedení jsme měli hrát asi na jistotu v obraně a ne se za každou cenu snažit přidat další gól.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *