Zasloužená výhra s Novou Pakou!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY
4:0 NOVÁ PAKA

Sestava :  Stěhulka – Čermák, Žalman, Kofránek – Škaloud, Lihan(75.Vlček), Brzek, Čapek, Zámečník(67.Syřiště) – Schubert, Vysuček(79.Váňa)

Branky: 19. a 34.Schubert, 25. a 62.Vysuček

ŽK: Brzek

Rozhodčí: Štěpánková – Kudláček, Jehlička

Diváci :  132

Opět nám chyběla řada hráčů, kromě hokejistů také zranění či nemocní Zima, Malý, Michálek, Hrubeš a Blažek. A tak jsme z utkání měli trochu obavy. Efektivita při zakončení však byla na naší straně a to dalo ráz celému průběhu střetnutí.

Kombinace Schuberta s Vysučkem gólem v 8.minutě neskončila, když střelu Vysučka gólman vyrazil. Podobně se vedlo i hostům o minutu později, jejich střela minula naši branku. Gólově jsme se poprvé prosadili v 19.minutě, kdy se do úniku dostal Brzek, předložil ideálně míč Schubertovi a ten už si s ním věděl rady – 1:0. Ve 25.minutě udělal hrubku stoper Nové Paky a Vysuček nabídnutou příležitost využil – 2:0. Ve 32.minutě jsme měli velké štěstí, Novopačtí se dostali do přečíslení a během jedné akce měli tři šance, ale nastřelili pouze tyč naší branky. To my jsme byli o 2 minuty úspěšnější, Lihan uvolnil Schuberta a ten se nemýlil – 3:0. První poločas se vyznačoval i značnou nervozitou, ke které přispěla několika otočenými či náležitě nepotrestanými zákroky hlavní rozhodčí.

Druhou půli jsme začali o něco lépe my a ve 48.minutě po dobré kombinaci našich hráčů střílel Vysuček, avšak brankář jeho střelu vyrazil. V 62.minutě se povedla kombinace i hostům, ale jejich střela mířila nad naši branku. V 63.minutě jsme zápas definitivně rozhodli, Schubert pěkně uvolnil Vysučka a ten střelou na bližší tyč přidal čtvrtou branku. Od této chvíle se střetnutí víceméně jen dohrávalo, hosté již kapitulovali a naši v sobě nenašli sílu na přidání dalších branek.

Důležitý zisk tří bodů s nevyzpytatelným soupeřem byl tentokrát zasloužený, i když čtyřgólový rozdíl průběhu utkání neodpovídá. Ale zatímco naši si s koncovkou věděli rady, soupeř byl při zakončení značně nepřesný. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *