Z VRCHLABÍ VEZEME 3 BODY!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
VRCHLABÍ B 2:4 SKŘIVANY

Sestava :  Stěhulka – Čermák, Žalman, Zima – Škaloud(75.Pařízek), Lihan(80.Vlček), Brzek, Čapek M.(57.Čapek T.), Kofránek – Schubert(57.Zámečník), Vysuček

Branky: 25. a 77.Vysuček, 42.Brzek, 70.Škaloud

ŽK: Zima

Rozhodčí: Kriegler – Soukup, Janota

Diváci :  132

Z uzdravených hráčů jsme přivítali v kádru Zimu, bohužel v průběhu utkání ve Vrchlabí, které se nakonec nehrálo na UMT, ale na trávě, se nám nově zranili Schubert a Čapek M. 

V zápase samotném se šance střídali na obou stranách, ale naši hráči si ve finální části akcí počínali lépe a to bylo pro průběh duelu rozhodující. Bylo trochu znát, že v dresu domácích nastoupilo několik dorostenců. Těm sice nechyběla vitalita, rychlost či bojovnost, ale při řešení střeleckých možností si počínali trochu ukvapeně. Již v 6.minutě dával míč pod sebe Čapek, ale Schubertovu střelu gólman vyrazil na roh. Podobnou příležitost měli v 10.minutě i Vrchlabští, ale i náš strážce branky střelu vyrazil. V 15.minutě měl tutovku na své hlavě po centru Čapka Schubert, ale střela hlavou se mu vůbec nepovedla. Poté dvakrát zasahoval na poslední chvíli Stěhulka, naštěstí nás vždy zachránil od pohromy, jednou to však bylo po situaci, kdy si řekl o balon a neměl ho. Ve 25.minutě Brzek přihrál do úniku Vysučkovi a ten přehodil brankáře – 1:0. Ve 37.minutě jsme přestáli tutovku soupeře, když střela z dobré pozice mířila nad naši branku. To my jsme o pět minut později byli úspěšnější, na centr Čapka si naběhl Brzek a poslal míč do sítě – 2:0.

Druhý poločas jsme začali zakřiknutě a nechali hrát domácí. V 52.minutě nás ještě zachránila tyč, ale o minutu později jsme již po centru a následné hlavičce inkasovali – 2:1. V 57.minutě jsme dvakrát nuceně střídali a právě střídající Zámečník již po pár vteřinách šel sám na brankáře, ale spolu s ním přehodil i branku. S přibývajícím časem Vrchlabí hru ve snaze vyrovnat více otvíralo a toho jsme dvakrát dokázali využít. V 70.minutě si na dlouhý míč Žalmana do vápna naskočil Brzek, hlavou ho posunul na Škalouda a ten prostřelil gólmana – 3:1. V 77.minutě si další gólovou asistenci připsal Brzek, když poslal do úniku Vysučka a ten si již věděl rady – 4:1. V poslední minutě utkání ještě upravili konečný výsledek domácí – 4:2. 

Zisk tří bodů z Vrchlabí nám zajistil kolo před koncem podzimu druhé místo v podzimní části, což je vzhledem ke spoustě absencí velkým úspěchem.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *