Vítězné penalty v Úpici!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
ÚPICE 1:2pp SKŘIVANY

Sestava :  Stěhulka – Čermák, Žalman, Zima, Tauchman – Malý(54.Staněk), Škaloud, Brzek, Kofránek – Zámečník(80.Vlček), Schubert

Branky: 25.Schubert

ŽK: Zámečník, Brzek, Čermák, Stěhulka a Schubert

Rozhodčí: Šnajdr – Kriegler

Diváci :  130

Naše sestava v Úpici doznala značných změn, z různých důvodů chybělo 7 hráčů, kteří by mohli být v základní sestavě. Ti, kteří je zastoupili, však vůbec nezklamali a zahnali chmury dorazivších skřivanských fandů po posledním neúspěchu s Dolní Kalnou.

Od počátku střetnutí měli domácí míč častěji na svých kopačkách, ale do střeleckých možností jsme je často nepouštěli. Pokud jsme se dostávali do protiútoků my, bylo to vždy o poznání nebezpečnější. V dresu soupeře vynikal nad ostatní výkonem Krejzlar a tak naší hlavním úkolem bylo ubránit tohoto hráče, jenž se snažil hru z pozice stopera tvořit a často se objevoval i na hrotu při zakončení. Ve 25.minutě poslal Žalman dlouhý míč do vápna soupeře, tam vyhrál hlavičkový souboj Brzek a z jeho přihrávky nás poslal do vedení Schubert. Již o dvě minuty později se ocitl v samostatném úniku agilně hrající Zámečník, ale na místo střely přihrál Schubertovi a ten superšanci neproměnil. Ve 33.minutě Schubert uvolnil Zámečníka, ten udělal kličku i gólmanovi, ale z úhlu branku netrefil. Určitě jsme si za první poločas měli nastřádat větší náskok než jen jednogólový, to nás stálo s určitostí bod.

Úpice se totiž dočkala vyrovnání již ve 49.minutě a bylo to přímo z rohu, kdy míč prošel k překvapení všech až do branky. Vyrovnání vlilo více sil na stranu domácích a my jsme již vepředu nebyli tak nebezpeční. V 67.minutě hlavička soupeře skočila ze dvou metrů vedle naší svatyně a další hlavu Krejzlara po rohu zlikvidoval v 73.minutě Stěhulka v naší brace. Utkání tak dospělo k penaltám ve kterých jsme po dlouhé době slavili úspěch.

Zisk dvou bodů je z Úpice cenný. Byl to zápas, ve které jsme mohli zvítězit, ale i prohrát a tak můžeme být nakonec spokojeni.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *