Derby vítězně pro Bydžov!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY 0:1 RMSK NB B

Sestava :  Stěhulka – Čermák, Žalman, Zima(58.Tauchman) – Škaloud(68Blažek), Lihan(68.Malý), Brzek, Kofránek, Čapek M – Schubert, Vysuček

ŽK: Kofránek, Brzek

Rozhodčí: Jedlička – Dušek, Kudláček

Diváci :  255

V posledním mistrovském utkání tohoto roku se zároveň střetl první a druhý celek současné tabulky I.B třídy. Novobydžovští vedli tabulku s náskokem osmi bodů a po vítězství na našem hřišti ho navýšili na jedenáct.

Početná návštěva viděla zajímavé rušné střetnutí, ve kterém byli v prvním poločase o něco lepší hosté. Druhou půli jsme hru vyrovnali a snažili se o vyrovnání, avšak bez gólového efektu se nám to podařit nemohlo. Hosté měli v prvních 45 minutách několik nebezpečných akcí, avšak při zakončení si počínali poněkud ukvapeně a nepřesně. Ve 33.minutě jsme je za to mohli potrestat, vydařená akce našich hráčů končila centrem Schuberta a Vysuček hlavou trefil břevno, odkud se míč odrazil na brankovou čáru. O pár minut později jsme však inkasovali my, na centr od brankové čáry si naběhl hráč soupeře a nedal jinak dobře chytajícímu Stěhulkovi šanci – 0:1.

Po změně stran se v 62.minutě dostali do šance hosté, ale ukvapená střela mířila naštěstí vedle naší branky. My jsme měli také několik nadějných akcí, ale vesměs nám chyběla dobrá finální přihrávka. Neprosadili jsme se ani z řady standardních situací, z nichž měl největší šanci na vyrovnání v 86.minutě Malý, ke kterému se míč vykulil po rohu ze skrumáže, ale jeho střela ze 13 metrů byla také nepřesná a mířila nad. 

Nakonec tedy skončilo derby nejtěsnější výhrou béčka Bydžova, kteří si vypracovali přeci jen více střeleckých příležitostí a hlavně jednu z nich i přetavili ve vítěznou branku. V našem dresu podal výborný výkon Čermák, který vyhrál nespočet soubojů a bylo na něj v defenzívě opravdu spolehnutí. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *