Domácí porážka s Dolní Kalnou!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY 2:3 DOLNÍ KALNÁ

Sestava :  Hrubeš(66.Stěhulka) – Zima, Žalman, Kofránek – Michálek(46.Blažek,86.Staněk Š.), Brzek, Malý, Škaloud(69.Zámečník), Čapek – Vysuček, Schubert

Branky: 2.Čapek, 71. Schubert

ŽK: Brzek

Rozhodčí: Soukup – Kriegler a Jiříček

Diváci: 123

Po vyhroceném derby v Kosičkách nás doma čekala Dolní Kalná a představila se u nás velice dobrým výkonem.

Úvod střetnutí nám vyšel, již ve druhé minutě se po centru Michálka prosadil hlavou Čapek – 1:0. Gól však paradoxně pomohl více hostům. Hýřili pohybem a bylo jich plné hřiště. Hodně to kontrastovalo s naší hrou, která byla sice asi fotbalovější, ale fyzicky jsme na soupeře nestačili. Ve 21.minutě nás ještě Hrubeš podržel a dobře mířenou střelu vyrazil na roh, ale ve 27.minutě se nám nepovedl ofsajd systém a soupeř se ze samostatného nájezdu nemýlil – 1:1. O dvě minuty později jsme již mohli prohrávat, ale Hrubeš v naší brance čaroval při tutovce hostí. V posledních pěti minutách první půle jsme dvakrát trefili tyč branky Kalné, nejprve ve 40.minutě vyvezl míč přes půl hřiště Vysuček, uvolnil Schuberta, ale ten tváří v tvář gólmanovi trefil jen brankovou konstrukci. Stejně tomu bylo u Schuberta i v poslední minutě první půle, kdy míč až k brankové čáře zatáhl Brzek a zpětnou přihrávku náš elitní střelec gólově nezúročil. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Po přestávce soupeř pokračoval v aktivní hře, ale v 58.minutě mohl inkasovat, když centr Čapka orazítkoval znovu tyč. V 66.minutě musel vystřídat kvůli zranění náš brankář. O dvě minuty později jsme pak nebyli dostatečně důrazní v našem vápně, střelu ze 12 metrů náš nastoupivší brankář Stěhulka neudržel a z dorážky jsme inkasovali – 1:2. Na tuto branku jsme dokázali odpovědět o čtyři minuty později Schubertem, jehož do úniku vysunul Brzek a bylo vyrovnáno – 2:2. Jenže asi osm minut před koncem jsme jednu z našich kombinací vzadu špatně odkopli a Kalná z rychlého brejku znovu překlopila misky vah na svou stranu – 2:3. Na tento gól jsme již odpovědět nedokázali a tak jsme všechny body přenechali hostům.

Soupeř se u nás na velmi těžkém terénu lépe pohyboval a po většinu střetnutí měl mírnou převahu, za kterou byl i odměněn. Měl však také dost štěstí, protože tři naše střely skončili na tyči jeho branky a to tentokrát tento duel i rozhodlo. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *