Ubojované vítězství v Kosičkách!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
KOSIČKY 3:4 SKŘIVANY

Sestava :  Hrubeš – Zima, Žalman, Kofránek – Malý(84.Staněk Š.), Brzek, Škaloud(46.Blažek), Lihan, Michálek – Vysuček, Schubert(90.Vlček)

Branky: 51. a 91.Vysuček, 28.Kofránek, 48.Schubert

ŽK: 3:5 (2x Lihan, Kofránek, Žalman a Michálek)

ČK: 60.Lihan (2x ŽK)

Rozhodčí: Petrů – Žerovnický a Prinz

Diváci: 88

V Kosičkách se nám sestava opět měnila, po zranění naskočil do druhého poločasu Blažek a byl posilou, naopak chyběli někteří tradiční členové základní sestavy. 

První poločas nebyl z naší strany dobrý. Dopouštěli jsme se v něm řady chyb, mrzely hlavně ty chyby taktického rázu. Během úvodních 20 minut jsme domácího Stránského dvakrát nechali vniknout až do vápna a tam ho pokaždé fauloval Malý. První penaltu ještě Hrubeš zlikvidoval, ale tu druhou již nikoliv – 0:1. To bylo v 19.minutě a již o tři minuty později nám stejný hráč soupeře unikl znovu a přidal druhou branku. Ve 28.minutě jsme se dočkali i my, roh Schuberta hlavičkoval Žalman, nejistý gólman soupeře ji jen vyrazil a Kofránek byl na správném místě – 1:2. Vstřelený gól nás moc nepovzbudil a již ve 32.minutě pustila naše obrana domácího hráče samotného na Hrubeše, ten nás výborným zásahem podržel a tak skočil i poločas.

Start do druhé půle jsme měli skvělý. Ve 48.minutě zatáhl míč výborně Lihan, přihrál Blažkovi a z jeho centru se prosadil Schubert. O tři minuty později byl opět vidět Lihan, ve vápně zamotal několik obránců, dobře vystřelil a Vysuček z dorážky nás poslal do vedení. Škoda, že Lihan svůj dobrý výkon negoval druhou žlutou kartou v 60.minutě a poslal nás do oslabení. Od této chvíle jsme si ale vypracovali několik gólových šancí. V 64.minutě průnik Schuberta zlikvidoval brankář soupeře, avšak o čtyři minuty později se prosadili po rychlém brejku domácí – 3:3. Kosičky se od této chvíle tlačili hodně do útoku a někdy dost odkrývali zadní vrátka. V 77.minutě se do velké šance dostal Brzek, avšak neproměnil. Když už se v závěru schylovalo k penaltám, udělal kiks domácí bek, Schubert ideálně předložil míč Vysučkovi a ten nám zajistil vítězství – 4:3.

Důležité tři body v zápase, ve kterém bylo k vidění hodně nepřesností a kvalitou jistě nenadchnul. Za zamyšlení stojí již čtvrtá červená karta našeho hráče v letošní sezoně. Je pravdou, že hlavní sudí svými výroky k hladkému průběhu střetnutí určitě nepřispěl, ale tím by se naši hráči neměli nechat vyprovokovat.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *