Ubojované vítězství!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY 2:1 STARÁ PAKA

Sestava :  Stěhulka – Zima, Žalman, Kofránek, Michálek – Zámečník, Brzek, Škaloud, Lihan – Vysuček(21.Vlček, 85.Nosek), Schubert(70.Špáta)

Branky: 33.Schubert, 78.Vlček

ŽK: 2x Lihan, Schubert, Zámečník, Žalman

ČK: 67.Lihan

Rozhodčí: Trejtnar – Dušek a Hlinovský

Diváci :  115

Po velkém zklamání z Jičína jsme chtěli v domácím prostředí nápravu, ale podmínky pro úspěch nám moc nepřály. Spousta absencí, zranění obou našich útočníků v průběhu zápasu a červená karta Lihana v 67.minutě nám nedávaly příliš nadějné vyhlídky na úspěch. Ti, kteří za nás však nastoupili, udělali pro úspěch co nejvíce. Ačkoli nám chvílemi vázla kombinace, všichni naši hráči bojovali a vydali ze všech svých sil. Nad ostatní pak vynikl výkon Brzka neutuchající bojovností, kterou strhával i ostatní.

Úvod střetnutí nám ale nevyšel, ofenzívně laděným hostům vyšel brejk a již v 8.minutě šli do vedení. Ve 14.minutě agilně hrající Zámečník nastřelil jednou střelou břevno a tyč, ale gól z toho nebyl. Vyrovnání jsme se dočkali až v 33.minutě, kdy trestný kop do vápna hostů Žalman vrátil před branku a Schubert se hlavou prosadil – 1:1. Ve 39.minutě nám vyšla kombinace a Zámečník postupoval sám na brankáře, ten však jeho střelu vyrazil. Z následného rohu jsme měli možnost přidat druhou branku, ale hráči soupeře se štěstím odvrátili. Z následného protiútoku šel sám na Stěhulku útočník Staré Paky, ale netrefil branku. Poslední velkou příležitostí prvního poločasu byla vydařená střela Schuberta, která skončila na břevně a odrazila se těsně před brankovou čáru.

Po změně stran se ocitl nejdříve v dobré příležitosti Brzek, ale jeho hlavička skončila nad brankou. Pak se poroučel do sprch po druhé žluté kartě v 67.minutě Lihan a nás čekalo podobně jako v Jičíně dohrání utkání v oslabení. Tentokráte jsme však odpovědnou hrou zezadu Staré Pace mnoho šancí na gól nenabídli. Naopak v 78.minutě dlouhý centr na zadní tyč vrátil před branku Brzek a Vlček nám zajistil zisk tří bodů. Vítězství jsme i přes velké úsilí hostů v závěru uhájili.

Důležitá výhra s velice nevyzpytatelným soupeřem, který je výborný hlavně při hře dopředu. Naštěstí pro nás někdy zapomíná na zadní vrátka a my jsme toho dnes i využili.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *