Špatný výkon v Jičíně!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
JIČÍN B 4:1 SKŘIVANY

Sestava :  Hrubeš – D.Jebavý, Žalman, Postolka(46.Zámečník), Michálek – Čapek(82.Váňa), Brzek, Škaloud(70.Motyčka), Malý – Vysuček(82.Pařízek), Schubert

Branky: 7. Brzek

ŽK: 1:1 – Postolka

ČK: 0:1 – Malý

Rozhodčí: Vlachýnský – Bečvář, Šob

Diváci :  80

Po nepříliš vydařeném duelu ve Dvoře jsme chtěli nápravu v Jičíně, ale zápas se nám vůbec nepovedl. Je pravda, že nám chybělo více hráčů, ale i s tím bychom si měli poradit.

Start do utkání jsme přitom měli skvělý. Již v 7.minutě zahrával Jebavý trestný kop, na perfektní centr si naběhl Brzek a hlavou otevřel skóre – 1:0. Bohužel již v 11.minutě jsme se dopustili zbytečného faulu v rohu vápna a z penalty domácí vyrovnali. Poté se hrál až do přestávky vyrovnaný fotbal, který další branky nepřinesl. My jsme měli příležitost vzít si vedení na naši stranu ve 36.minutě, kdy Vysuček uvolnil Schuberta, ale ten z úhlu gólmana neprostřelil. Jičín naopak hrozil dlouhými míči za naší obranu a my jsme se s tím ne vždy bez problémů dokázali vyrovnat. 

Po změně stran jsme chtěli zvýšit iniciativu, ale soupeř také přidal a byl daleko efektivnější. Celé střetnutí asi nejvíce ovlivnila akce z 58.minuty, kdy se Jičínu povedl rychlý brejk. Únik domácí hráče řešil nedovoleným zákrokem Malý, následovala červená karta a trestný kop z 18 metrů, který domácí střelec trefil přesně – 1:2. Už o tři minuty později měl vyrovnání na své kopačce Brzek po centru Vysučka, ale zblízka minul branku. V 70. minutě jsme nebyli důslední při bránění v našem pokutovém území, trestný kop od rohového praporku prošel až na zadní tyč a tam nebráněný hráč soupeře neměl problém se vstřelením třetí branky. Další penalta v závěru a inkasovaný čtvrtý gól jen dokonal náš zmar ve druhém poločase.

Celkově zasloužené vítězství domácích, kteří pro úspěch udělali o poznání více. Naše hra byla až příliš profesorská, bez momentu překvapení. Spousta přihrávek mezi našimi zadáky většinou na vlastní polovině nemohou soupeře překvapit, navíc dává protivníkovi čas zformovat obranu a nám se hůře prosazuje v útočné fázi. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *