PŘÍŠERNÝ VÝKON V NEPOLISECH!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
NEPOLISY 3:1 SKŘIVANY

Sestava :  Stěhulka – Jebavý(46.Staněk Š.), Žalman, Kofránek – Čapek, Brzek, Škaloud, Malý, Michálek – Vysuček(86.Vlček), Buček(46.Schubert)

Branka: 23.Buček

ŽK: Čapek, Kofránek, Brzek

Rozhodčí: Říha – Kubánek a Hofman

Diváci :  115

Do Nepolis jsme odcestovali opět bez několika hráčů základní sestavy, ale to zbylé hráče moc neomlouvá. V prvním poločase si totiž naši hráči počínali jako školáci. Naše pomalá hra do šířky ostře kontrastovala s jednoduchou hrou domácích, kteří ji podpořili náležitou bojovností a důrazem. Již v 7.minutě se kiksu dopustil stoper Žalman a samostatný únik útočník Nepolis proměnil – 0:1. O šest minut později jsme prohrávali již o dvě branky. Soupeř podnikl útok dlouhým nákopem za naší obranu, kde byl u postranní čáry první hráč domácích a po jeho centru byl Tomeš na našeho gólmana opět sám! Ve 23.minutě se nám podařilo snížit, Čapek zabojoval u postranní čáry, přihrál Vysučkovi a jeho střelu usměrnil do brány Buček. Ve 31.minutě jsme měli dvakrát štěstí, nejprve nás zachránilo břevno a posléze skončila střela Nepolis z malého vápna nad naší brankou. Těsně před odchodem do šaten jsme se dopustili dalšího kiksu. Kofránek se při dalším dlouhém míči nedohodl se Stěhulkou, který měl dostatek času míč odkopnout, ale byl z toho třetí gól v naší síti. Dost katastrofální první poločas, kdy jsme se vůbec nedovedli vypořádat s dlouhými míči za naší obranu. Nepatřil nám ani střed hřiště, kde jsme nebyli dostatečně důrazní a scházela nám i přesnost.

Po přestávce se sice většinou hrálo pod naší taktovkou, ale vytvořili jsme si pramálo šancí ke vstřelení branky. Bojovní domácí tak vedení bez větších problémů uhájili.

Zasloužené vítězství Nepolis v derby, které nám opět ukázalo, že se nám poslední dobou hra nedaří a většina hráčů hledá svou obvyklou formu.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *