Ze Dvora pouze bod!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
DVŮR KRÁLOVÉ B 3:2pp SKŘIVANY

Sestava :  Stěhulka – D.Jebavý, Žalman, Postolka(46.Michálek), Kofránek – Čapek(46.Malý), Lihan(46.Brzek), Škaloud, Blažek(63.Zima) – Vysuček, Schubert

Branky: 29. a 48.Schubert

ŽK: 1:3 Schubert, Vysuček, Kofránek

Rozhodčí: Urban – Jehlička a domácí

Diváci: 50

Ve dvou utkáních se Dvorem jsme v minulé sezoně inkasovali 14 branek a tak jsme k tomuto zápasu vzhlíželi s respektem. Sestavu jsme měli téměř kompletní, jen Brzek se zpozdil a tak nastoupil až do druhého poločasu.

Úvod střetnutí nám ale vyšel a vytvořili jsme si i nadějné příležitosti. Již v páté minutě se do úniku dostával Schubert, ale byl zastaven obranným zákrokem bez povšimnutí hlavního rozhodčího. V 9.minutě se po vzorové kombinaci našich hráčů zaskvěl domácí brankář a nepustil nás tak do vedení. Bohužel s přibývajícím časem naše iniciativa klesala a domácí mírně přebírali iniciativu. V 17.minutě kopali trestný kop ze 30 metrů a přízemní střela k našemu údivu skončila v naší brance – 0:1. Hned o minutu později chyboval Postolka a domácí postupovali 3 na jediného našeho obránce, Stěhulka však odčinil své předešlé zaváhání a podržel nás. Ve 29.minutě vystihl malou domů Dvora Schubert a vyrovnal – 1:1. Bohužel již o 5 minut později došlo k nedorozumění mezi naším brankářem a Žalmanem a tak jsme i my darovali soupeři laciný gól – 1:2. V závěru poločasu bylo ještě po jedné dobré příležitosti na obou stranách, ale akce skončily bez brankového efektu.

První polovina druhé půle patřila znovu nám a ve 48.minutě jsme také vyrovnali. Po centru Michálka nevyužili dobré šance Brzek a Vysuček a tak až hlavička Schuberta skončila v síti – 2:2. V 65.minutě agilní Schubert po průniku ze strany trefil jen boční síť. Podobně jako v první půli jsme i ve druhém poločase postupně iniciativu přepouštěli domácím a pohledných akcí ubylo. V této fázi hry se více urputně bojovalo s množstvím osobních soubojů. Minutu před koncem se po zaváhání naší obrany dostal do samostatného nájezdu útočník Dvora, ale naštěstí trefil našeho gólmana a tak se šlo na penalty. V nich byl z našich hráčů úspěšný jen Michálek a to k úspěchu samozřejmě nevedlo.

Celkově asi zasloužená remíza s bodem navíc pro soupeře, jenž tentokrát k poražení rozhodně byl. Bohužel náš výkon optimální nebyl a proto jsme brali pouze bod. Reparát mohou hráči složit příští týden v zápase se zálohou Jičína. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *