V poháru končíme!

1.kolo – Pohár hejtmana KHK
SKŘIVANY 0:1 ROUDNICE

Sestava :  Hrubeš – D.Jebavý, Žalman, Postolka(46.Michálek), Kofránek(73.Motyčka) – Malý (73.Staněk Š.), Brzek, Škaloud(46.Zámečník), Čapek(83.Nosek) – Vysuček, Schubert

ŽK: Michálek, Brzek

Rozhodčí: Novotný – Nožík a Vlachýnský

Diváci: 160

V prvním kole poháru hejtmana KFS jsme ve středečním podvečeru přivítali celek z I.A třídy SK Roudnici. Hosté do utkání vlétli náležitě nažhavení, překypovali pohybem a bojovností a to nám dělalo značné problémy. Prvních 25 minut nám až na výjimky nepůjčovali míč a když tak na velmi krátkou dobu. Nebyli jsme schopní podržet balon a tak měli Roudničtí značnou převahu. Jejich umění naštěstí končilo v uctivé vzdálenosti od naší branky a tak náš brankář jejich gólové šance řešit nemusel. Postupem času jsme se přeci jen dostávali do hry a v druhé části první půle jsme si vypracovali i dvě velké šance. Hlavně ta druhá, kdy Vysuček se Schubertem postupovali na posledního zadáka Roudnice, po gólu hodně volala. Brankově jsme se však neprosadili ani my a tak se šlo na přestávku za bezbrankového stavu.

Druhý poločas byl již naprosto vyrovnaný, leč gólově se prosadili v 72.minutě pouze hosté a to rozhodlo o jejich postupu do dalšího kola. Našim hráčům nelze upřít snahu, za druhých 45 minut zaslouží i pochvalu, ale bez vstřelené branky nelze myslet na úspěch.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *