Velmi cenné vítězství!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY 2:0 KOPIDLNO

Sestava: Stěhulka – Jebavý D., Žalman, Kofránek – Čapek, Škaloud, Brzek, Lihan(70.Zámečník), Blažek(70.Motyčka) – Schubert(87.Nosek), Vysuček(90.Staněk)

Branky: 35.Vysuček, 45.vlastní 

ŽK: 84.Čapek, 84.Brzek

Rozhodčí: Urban – Valihora, Brzek

Diváci: 130

Ve druhém kole 1.B třídy k nám zavítalo Kopidlno, které minulý týden rozstřílelo rezervu Dvora a tak nás čekalo velmi obtížné utkání. Nám chyběl vykartovaný Hrubeš a k dispozici nebyl ani Postolka. Poprvé se však v našem dresu představil Motyčka a oproti zápasu v Rudníku nastoupil také Lihan. 

Úvod zápasu byl z obou stran opatrný, když více míč na svých kopačkách měl hostující tým. Ten se dostal do velké příležitosti po špatné rozehrávce Škalouda, ale Žalman společně se Stěhulkou nebezpečí odvrátili. V polovině prvního poločasu jsme konečně začali hrát spíše my, ale akce končili před vápnem nebo nepřesným zakončením. Až ve 35.minutě vystřelil zpoza šestnáctky Čapek, jeho střelu brankář vyrazil jen před sebe a pro Vysučka už nebyl problém dopravit míč do branky – 1:0. Ihned po tomto zákroku musel hostující brankář kvůli zranění střídat. Najednou nás bylo plné hřiště, nicméně větší šance stále nepřicházeli. Ve 45.minutě Kopidlno podniklo rychlý brejk k naší brance, který zastavil dlouhým odkopem Žalman přesně na Vysučka, který ostrým centrem našel pouze hostujícího obránce a ten si srazil míč do vlastní branky – 2:0. Do kabin tak odcházíme s ošemetným dvoubrankovým náskokem.

Druhý poločas začal pro nás velmi dobře a tlačili jsme se za třetím gólem. Největší šanci ke skórování měl po Schubertově přihrávce Jebavý, ale slabou střelu do prázdné branky vykopává hostující obránce na rohový kop. Od této chvíle převzalo otěže zápasu Kopidlno a náš tým byl 30 minut pod velkým tlakem, který jsme častokrát zastavili až faulem v blízkosti naši branky. Veškeré přímé střely však kryl skvěle chytající Stěhulka a když byl jednou překonán, zastoupil ho na brankové čáře Žalman. Až do posledního hvizdu rozhodčího se hrálo velmi tvrdé utkání plné soubojů. 

Nakonec však zůstávají 3 body ve Skřivanech. V zápase jsme nebyli lepším týmém, ale o to cennější vítězství to pro nás je. Důležité bude tento zisk potvrdit v příštím kole ve Dvoře Králové, kde se nám dlouhodobě moc nedaří.

vs

Podrobnosti

Datum Čas Liga Sezóna
13 srpna, 2022 17:00 I.B třída 2022/2023

Hřiště

Stadion Skřivany
Skřivany, okres Hradec Králové, Královéhradecký kraj, Severovýchod, 50352, Česká republika

Výsledky

KlubPrvní poločasDruhý poločasSkóre
Slavoj Skřivany202
FK Kopidlno000

Slavoj Skřivany

23Vít Stěhulka Brankář
4Drahoš Jebavý Obránce
18Radim Žalman Obránce
13Martin Kofránek Obránce
6Miroslav Čapek Záložník
10Jakub Škaloud Záložník
20Jan Lihan 17 Záložník
12Ondřej Brzek Záložník
14Daniel Blažek 15 Záložník
9Radek Schubert 22 Útočník
11Pavel Vysuček Útočník
8Vojtěch Zima Obránce
17Matěj Zámečník 20 Útočník
22Tomáš Nosek 9 Záložník

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *