Vítězný vstup do nové sezóny!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
RUDNÍK 0:3 SKŘIVANY

Sestava :  Hrubeš – D.Jebavý, Žalman, Postolka, Zima(75.Š.Staněk) – Čapek, Brzek, Škaloud, Blažek(46.Kofránek) – Vysuček(46.Stěhulka), Schubert(57.Zámečník)

Branky: 5. Blažek, 10.Brzek, 14.Čapek

ŽK: 2:0

ČK: 0:1 – 45.Hrubeš

Rozhodčí: Prušinovský – Janeček, Havrda

Diváci :  130

Do nové sezony jsme vstoupili utkáním na hřišti nováčka soutěže celku Rudníku. V naší brance se objevil navrátilec Hrubeš a po půl roce naskočil do mistrovského zápasu také Zima. Naopak chyběli Lihan a dva noví hráči Michálek a Malý.

Úvod duelu nám vyšel impozantně. V páté minutě usměrnil centrovaný míč do sítě domácích Blažek. V 10.minutě po rozehraném rohu poslal centr před branku soupeře Schubert a Brzek hlavou přidal druhý gól. Třetí náš úspěch zaznamenal opět hlavou Čapek po rohu Schuberta. V zápase jsme jasně dominovali a v podobném duchu se nesl celý první poločas. Rozdíl byl jen v tom, že jsme v ofenzívě přestali hrát efektivně. Oba naši hrotoví hráči měli spoustu šancí, které by se měli proměňovat a kdyby tomu tak bylo alespoň v 50% našich příležitostí, bylo by utkání dávno rozhodnuté. Domácí nás v první půli překvapili jen jednou a nastřelili tyč naší svatyně. Ve 45.minutě byla malá domů Žalmana krátká, samostatný nájezd likvidoval Hrubeš zákrokem, za který ho rozhodčí vyloučil. Na přímý kop nastoupil do branky Postolka a bravurně zlikvidoval nařízený trestňák.

Po přestávce jsme i v deseti drželi otěže střetnutí v našich rukou, ale i přes několik dalších tutovek jsme další úspěch nepřidali. V naší brance se naopak zaskvěl Stěhulka, jenž zlikvidoval střelu z bezprostřední blízkosti a tak se skóre již nezměnilo.

Zasloužené vítězství našeho týmu, radost ze tří bodů kalí červená karta Hrubeše a katastrofální zakončení, které by nás ve vyrovnaném zápase mohlo mrzet. Početná obec našich příznivců, kteří vážili dalekou cestu do Rudníku, často nechápavě kroutili hlavami nad finálním řešením našich útočných akcí.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *