Příšerný výkon ve Dvoře!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
DVŮR KRÁLOVÉ B 6:3 SKŘIVANY

Sestava: Stěhulka – Staněk Š.(68.Čermák), Žalman, Postolka(75.Váňa), Kofránek – Čapek, Lihan(79.Shytel), Škaloud, Blažek(75.Vlček) – Schubert, Vysuček

Branky: 37.,51. a 85.Schubert

ŽK: 56.Postolka

Dvorské rezervě se na jaře příliš nedaří a tak jsme s početnou fanouškovskou základnou vyrazili odčinit domácí prohru se Železnicí. Obejít jsme se museli bez vykartovaného Brzka.

Ve 3.minutě se dostal do samostatného úniku Vysuček, ve kterém ho zezadu stáhl za dres domácí obránce, ale píšťalka hlavního rozhodčího zůstala němá a tak místo trestného kopu a jasné žluté karty jsme pouze vhazovali. V 15.minutě se po chybě domácí obrany dostal do šance Vysuček, ale brankáře neprostřelil. V 18.minutě pomezního rozhodčího osvítilo velmi ostré sluníčko a tak přehlédl dvoumetrový offside domácího útočníka, který pokračoval ve hře a nacentroval přesně na svého spoluhráče a ten bez problémů otevírá skóre – 1:0. Ve 25.minutě naše obrana nezachytila náběh domácího hráče, ten předložil míč před branku spoluhráči, který dává druhý gól – 2:0. Ve 33.minutě se po dlouhém autu dostal ve vápně k míči Vysuček, ale svojí tvrdou střelou orazítkoval břevno. Ve 36.minutě nás Dvůr rozebral středem hřiště a přesnou střelou k tyči navýšil skóre – 3:0. Ve 38.minutě se nám poprvé v zápase povedla kombinace, Vysuček předložil míč Schubertovi, který obešel i brankáře a do prázdné branky se nemýlil – 3:1. Místo závěrečného náporu přišla další tragikomická situace ve 45.minutě v našem vápně, kde se míč několikrát odrazil a nebyli jsme ho schopni odkopnout, proto domácí hráč nakonec střelou, která skoro ani nedoletěla do naší sítě, posílá Dvůr opět do tříbrankového vedení – 4:1. Nejhorší jarní výkon byl na světě. Na hřišti byl prakticky pouze domácí tým a my jsme se museli rychle probrat.

Do druhého poločasu jsme ale vstoupili velmi aktivně a hned v 50.minutě jsme po krásného kombinaci rozebrali dvorskou obranu. Ve velké šanci našel Schubert lépe postaveného Vysučka, který lehce tečovaný míč minul. V 51.minutě po přihrávce Škalouda střílí z hranice velkého vápna Schubert velmi přesně – 4:2. V 61.minutě se do šance dostávají domácí, ale střílí nad Stěhulkovu branku. Hra se v tuto chvíli vyrovnala, hrálo se převážně ve středu hřiště bez větších šancí. Až v 85.minutě si převzal Schubert Čapka přihrávku a potřetí prostřelil domácího brankáře, čímž zkompletoval hattrick – 4:3. Bohužel naše odstrašující obranná činnost prakticky ihned opět “zaúřadovala” a několikrát neodkopnutý míč končí v naši síti – 5:3. V 90.minutě se zapomněl Kofránek za naši obranou, tudíž domácí útočník nebyl v postavení mimo hru a samostatný únik zakončuje přesně – 6:3.

Zejména šílený první poločas nás dnes stál body. Nemůžeme pomýšlet na lepší výsledek, když se dostaneme soupeři na dostřel a poté opět lacině inkasujeme. Tímto se chceme omluvit našim fanouškům, kterých přijelo do Dvora opravdu mnoho. Věříme, že vše napravíme v domácím derby s Kobylicemi.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *