DERBY JE NAŠE!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY 4:2 KOBYLICE

Sestava :  Stěhulka – Kofránek, Žalman R., Staněk Š., Doskočil(46.D.Jebavý)– Čapek, Brzek, Lihan, Blažek(81.Váňa) – Vysuček(90.Vlček), Schubert

Branky: 43. a 90.Vysuček, 27.Schubert, 79.Žalman(pen)

ŽK: 37.Lihan

Rozhodčí: Hofman – Čožík a Hlinovský

Diváci: 110

Derby s Kobylicemi jsme začali již s Brzkem sestavě, ale bez Postolky, Škalouda, Jebavého a Čermáka. 

Co však bylo důležité, začali jsme absolutně bez bojovnosti a nasazení. Jako by si naši hráči mysleli, že vítězství přijde samo. Již ve druhé minutě prošel středem pole v klidu hráč Kobylic a střelu z 20 m naštěstí náš gólman vyrazil. O minutu později jsme hostům darovali trestný kop z 18 metrů, naše zeď se při střele rozestoupila a protože nezareagoval ani Stěhulka v naší brance, inkasovali jsme první branku. V 6.minutě jsme nabídli soupeři další tutovku, ale střela z vyložené pozice naštěstí minula naši svatyni. Protože jsme pokračovali ve velice mdlém výkonu, Kobylice přidali po vydařené akci, kdy jsme jen přihlíželi, druhou branku ve 24.minutě. Po tomto momentu si naši hráči přeci jen uvědomili, že takto to dál nepůjde a zvýšili obrátky. Ve 26.minutě Brzek přihrál ve vápně Schubertovi a ten snížil – 1:2. A těsně před odchodem do kabin jsme se prosadili podruhé, to když Lihan uvolnil Vysučka a ten vyrovnal. 

Po změně stran jsme mohli vidět přehlídku neproměněných šancí Vysučka. Ve 47.minutě postupoval na brankáře soupeře úplně sám, ale neproměnil. V 60.minutě v další tutovce pro změnu netrefil ani branku a tak jsme mohli být potrestáni. V 73. jsme propadli při bránění, kobylický hráč se dostal až před Stěhulku, ale jeho střela naštěstí minula branku. Rozhodující moment duelu přinesla 78.minuta. Brzek byl při hlavičce v pokutovém území faulován brankářem Kobylic a následnou penaltu proměnil Žalman. Pojistku pak přidal z přihrávky Lihana minutu před koncem Vysuček – 4:2.

Zisk tří bodů je pro zvýšení sebevědomí týmu důležitý, ale fotbal to tentokráte ke koukání moc nebyl. Nám to v nekompletní sestavě moc nejde a když se to nepodloží zvýšenou zvýšenou bojovností, pak to nemůže ani jinak dopadnout. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *