Ostudný výkon ve Staré Pace

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
STARÁ PAKA 8:3 SKŘIVANY

Sestava: Jebavý P. – Staněk Š., Žalman, Škaloud(63.Čermák), Kofránek – Čapek, Brzek, Lihan, Blažek – Schubert, Vysuček(78.Váňa)

Branky: 55.Vysuček, 62.Kofránek, 70.Blažek

ŽK: 18.Žalman, 57.Kofránek, 57.Brzek, 59.Schubert

Rozhodčí: Janota – Lukeš a Prinz

Diváci: 60

Do Staré Paky jsme přijeli bez D. Jebavého, Postolky a Stěhulky. V brance tak dostal příležitost Patrik Jebavý, který nezklamal a uchránil nás od dvouciferného debaklu.

Utkání na perfektním trávníku pojala obě družstva značně ofenzívně a od začátku myslela hlavně na útok. V zápase přítomní diváci viděli spousty šancí na obou stranách, ve kterých si však počínali domácí hráči o mnoho efektivněji. V poli jsme se soupeřem drželi krok, dá se říci, že po většinu času patřil střed hřiště nám, ale velký rozdíl mezi oběma týmy byl v útočné fázi. Zatímco Staropačtí několikrát rozebrali naši defenzívu do posledního šroubku a skórovali pak ze samostatných nájezdů či do prázdné branky, naši hráči zahazovali kolikrát až neuvěřitelné šance. Vítězství domácích je přesto zasloužené, brankových šancí si vypracovali o poznání více a nedopouštěli se tolika individuálních chyb jako naši hráči. Střetnutí bylo prakticky rozhodnuté již do poločasu. Když se po obrátce zdálo, že bychom mohli duel zdramatizovat, zklamali jsme v koncovce a Paka poté přidala další branky.

Ze zápasu bychom si měli vzít ponaučení. Tímto stylem se fotbal hrát nedá ani v závěru sezony, kdy již o nic nejde. Většina hráčů myslí jen na ofenzívu a bránění kolikráte jen předstírá, takto bychom nemohli myslet na úspěch prakticky v žádném zápase.

vs

Podrobnosti

Datum Čas Liga Sezóna
28 května, 2022 17:00 I.B třída 2021/2022

Výsledky

KlubPrvní poločasDruhý poločasSkóre
Sokol Stará Paka358
Slavoj Skřivany033

Slavoj Skřivany

1Patrik Jebavý Brankář
18Radim Žalman Obránce
10Jakub Škaloud 8 Obránce, Záložník
13Martin Kofránek Obránce
6Miroslav Čapek Záložník
12Ondřej Brzek Záložník
20Jan Lihan Záložník
14Daniel Blažek Záložník
9Radek Schubert Útočník
11Pavel Vysuček 17 Útočník
8Tomáš Čermák 10 Obránce
17Matěj Váňa 11 Záložník

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *