Smolná prohra v Dolní Kalné

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
Dolní Kalná 2:1pp SKŘIVANY

Sestava: Stěhulka – Jebavý D., Žalman, Kofránek, Čermák(80.Váňa) – Čapek, Brzek, Lihan, Blažek(Syřiště D.) – Schubert, Vysuček

Branka: 50.Kofránek

ŽK: 44.Jebavý D, 52.Lihan, 84.Brzek

Na velmi podmáčeném hřišti se moc fotbalové krásy neukázalo, za to soubojů a tvrdého boje bylo vidět dostatek. Začátek zápasu byl opatrný a ani jeden z týmů nechtěl na tomto terénu udělat chybu. Šance jsme si moc nevytvářeli a tak v 15.minutě napřáhl z dálky Kofránek, ale jeho střelu vytěsnil brankář domácích mimo tři tyče. Ve 24.minutě se dostal do samostatného úniku Lihan, udělal kličku brankáři, který ho poslal k zemi. Velmi špatně pískající rozhodčí Soukup však penaltu nenařídil. Ve 26.minutě se dostali do šance poprvé domácí, ale střelu zblokoval Žalman. Ve 35.minutě utekl po lajně za naši obranu domácí útočník a postupoval směrem k brance, tam ho dostihl Čermák, který nedokázal míč dostatečně odkopnout a ze skrumáže dostáváme gól – 1:0. Ihned jsme se hnali za vyrovnáním, ale větší šance stále nepřišla a tak jsme šli do kabin za nepříznivého stavu.

Druhý poločas začal naším velkým tlakem, který vyústil v 50.minutě, když Brzek krásně přihrál před branku domácích a pro Kofránka už nebyl problém rozvlnit síť – 1:1. V 58.minutě po kombinaci Čapek-Schubert střílí druhý jmenovaný pouze do břevna. V 62.minutě se dostal k zakončení Kofránek, ale jeho střelu zblokoval obránce. V 66.minutě Brzek uvolnil Vysučka, ale ten svůj únik zakončil slabou střelou přesně do brankářových rukavic. V 75.minutě střílí Vysuček z hranice vápna nad branku. V 82.minutě hlavičkuje Brzek, ale brankář domácích chytá. Řada nevyužitých šancí nás mohla v poslední minutě mrzet, když po rohovém kopu hlavičkoval z blízka domácí hráč, ale Stěhulka stál na správném místě.

Poprvé v této sezóně jsme absolvovali zbytečné pokutové kopy, ve kterých domácí proměnili všechny svoje pokusy a zaslouženě tak získali bod navíc.

V Dolní Kalné nám dnes nebylo souzeno zvítězit, ale zejména ve druhém poločase jsme měli dostatek šancí, abychom zvládli zápas za tři body. To se však nestalo a tak musíme zabojovat příští týden na svém stadionu proti Kopidlnu, kterému máme z podzimní části co vracet.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *