Jednoznačná záležitost našeho týmu!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY 4:0 ÚPICE

Sestava: Stěhulka – Jebavý D., Žalman, Postolka, Čermák – Čapek(Staněk Š.), Brzek, Kofránek, Blažek(75.Váňa) – Schubert, Vysuček(85.Budina)

Branky: 36. a 84.Vysuček, 45.Brzek, 61.Žalman(pen)

ŽK: 36.Brzek

Za velmi chladného počasí jsme na svém stadionu přivítali Úpici, se kterou jsme na podzim smolně prohráli a o to větší motivaci jsme měli. Hned od první minuty jsme drželi více míč na svých kopačkách a trpělivě dobývali branku hostí. První větší šanci měl v 10.minutě Vysuček, ale brankáře neprostřelil. Z následného rohového kopu hlavičkoval těsně nad branku Kofránek. Ve 21.minutě si na centrovaný míč do vápna naběhl Brzek, ale skvělým zákrokem ho vychytal hostující brankář. Ve 36.minutě se po ose Schubert-Kofránek-Jebavý dostal k míči Vysuček a poprvé rozjásal promrzlé fanoušky – 1:0. Těsně před koncem poločasu bylo ještě veseleji, když Blažkův centr do vápna propadl k Brzkovi, který už neměl problém míč uklidit do brány – 2:0.

Po změně stran zůstal obraz hry stejný a byla jen otázka času, kdy přidáme třetí branku. Ve 49.minutě centroval míč Čapek, ale Brzek hlavou branku minul. V 55.minutě našel Schubert přihrávkou Vysučka, ale ten svoji střelu nenamířil přesně. V 61.minutě hledal ve vápně Čapek prostor k zakončení. Vysvobodil ho faulem hostující obránce a následnou penaltu proměnil Žalman – 3:0. Další naše šance končili buď před vápnem soupeře nebo nepřesným zakončením. To se změnilo v 84.minutě když běžel sám na brankáře Schubert, se štěstím našel lépe postaveného Vysučka, který pohodlně zakončil dnešní gólový účet – 4:0.

Zasloužené vítězství našeho týmu, když Úpice prakticky nevystřelila na branku. Škoda neproměněných šancí, mohlo být skóre ještě vyšší.

vs

Podrobnosti

Datum Čas Liga Sezóna
2 dubna, 2022 16:30 I.B třída 2021/2022

Hřiště

Stadion Skřivany
Skřivany, okres Hradec Králové, Královéhradecký kraj, Severovýchod, 50352, Česká republika

Výsledky

KlubPrvní poločasDruhý poločasSkóre
Slavoj Skřivany224
Sparta Úpice000

Slavoj Skřivany

23Vít Stěhulka Brankář
4Drahoš Jebavý Obránce
18Radim Žalman Obránce
17Miroslav Postolka Obránce
8Tomáš Čermák Obránce
6Miroslav Čapek Záložník
12Ondřej Brzek Záložník
13Martin Kofránek Záložník
10Daniel Blažek 7 Záložník
9Radek Schubert Útočník
11Pavel Vysuček Útočník
22Michal Matějka Obránce
16Vojtěch Vlček Útočník
7Matěj Váňa 10 Záložník

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *