Vítězný vstup do jara!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
KOCBEŘE 3:4 SKŘIVANY

Sestava: Stěhulka – Jebavý D., Žalman, Matějka (46.Čermák), Kofránek – Čapek (90.Nosek), Brzek, Lihan, Blažek(78.Syřiště D.) – Schubert, Vysuček

Branky: 8.Lihan, 31.Brzek, 61.Vysuček, 94.Schubert

ŽK: 59.Brzek, 63.Lihan, 86.Stěhulka, 86.Žalman, 95.Schubert, 96.Čermák

K prvnímu jarnímu utkání jsme zajížděli na umělou trávu do Trutnova, kde nás čekal tým Kocbeře. Od úvodních minut byla znát na našich kopačkách mírná nervozita, přesto jsme byli aktivnější a tlačili se před branku domácích. Již v 8.minutě jsme dostali příležitost v podobě přímého kopu z hranice šestnáctky, který umístil přesně za záda bezmocného brankáře Lihan – 0:1. V 15.minutě se dostal po velkém závaru k míči Čapek a naservíroval ho před odkrytou branku, kde ho nejprve minul Kofránek a poté i Žalman. Ve 20.minutě jsme zbrkle rozehráli volný kop a Kocbeře šli do rychlého protiútoku. Velmi nepovedený centr skončil přesně za zadní tyčí Stěhulkovi branky – 1:1. Ve 32.minutě jsme svoji kombinační hrou přehráli obranu domácích, Blažek nacentroval míč do vápna a Brzek svůj návrat na hřiště po zranění okořenil gólem – 1:2. Bohužel z vedení jsme se dlouho neradovali a o tři minuty později po nedůrazu v našem velkém vápně je opět srovnáno – 2:2. Ve 44.minutě nám mohl vrátit vedení opět Lihan, ale jeho hlavička po centru Jebavého letěla kousek vedle tyče.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s odhodláním utkání rychle rozhodnout. Ve 49.minutě ale mohl přijít šok, když z velké dálky trefuje domácí hráč spojnici naši branky. V 62.minutě se dostal ke střele Brzek, kterou tečoval Lihan přesně k Vysučkovi a ten se nemýlil – 2:3. V 78.minutě chyboval domácí brankář, když špatně rozehrál. Čapek však místo přihrávky na lépe postaveného Lihana zvolil střelu z voleje a prázdnou branku minul. V 85.minutě zahráli Kocbeře dlouhý míč do našeho vápna, který vyrazil v souboji Stěhulka. K udivení všech přítomných píská hlavní rozhodčí místo faulu na našeho brankáře penaltu, kterou domácí hráč proměňuje – 3:3. Když už se zdálo, že bude konec zápasu, zatáhl míč v 94.minutě Lihan a předložil ho Schubertovi, který levou nohou napřáhl z velké dálky a vymetl pavučiny domácí branky – 3:4.

Nakonec zasloužené tři body pro náš tým, které se ale nerodili vůbec snadno. Nicméně vstup do jara jsme zvládli vítězně a věříme, že na to navážeme hned za týden před domácí fanoušky!

vs

Podrobnosti

Datum Čas Liga Sezóna
26 března, 2022 10:00 I.B třída 2021/2022

Hřiště

UMT Trutnov
Na Lukách, Dolní Předměstí, Trutnov, okres Trutnov, Královéhradecký kraj, Severovýchod, 54101, Česko

Výsledky

KlubPrvní poločasDruhý poločasSkóre
Jiskra Kocbeře213
Slavoj Skřivany224

Slavoj Skřivany

23Vít Stěhulka Brankář
4Drahoš Jebavý Obránce
18Radim Žalman Obránce
29Michal Matějka 8 Obránce
13Martin Kofránek Obránce
6Miroslav Čapek 22 Záložník
12Ondřej Brzek Záložník
20Jan Lihan Záložník
10Daniel Blažek 7 Záložník
9Radek Schubert Útočník
11Pavel Vysuček Útočník
8Tomáš Čermák 29 Obránce
7David Syřiště 10 Záložník
16Vojtěch Vlček Útočník
22Tomáš Nosek 6 Záložník

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *