Tři body ze Žacléře!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
ŽACLÉŘ 2:5 SKŘIVANY

Sestava: Jebavý P. – Jebavý D., Žalman, Kofránek, Tauchman – Čapek(87.Nosek), Škaloud, Lihan, Zámečník(65.Váňa) – Schubert, Vysuček(81.Vlček)

Branky: 13. a 71.Žalman, 30.Vysuček, 84.Vlček, 87.Škaloud

Na velmi podmáčeném hřišti jsme vstoupili do zápasu ospale a Žacléř měla více ze hry. V 9.minutě převedl domácí útočník skvělý herecký výkon v našem pokutovém území, který mu hlavní arbitr zbaštil a nařídil penaltu. Sám “faulovaný” hráč nastřelil pouze tyč a tak mu jeho herectví karma vrátila. O minutu později se již domácí přeci dočkali. Naše obrana nezachytila přihrávku, které se zmocnil domácí útočník, udělal kličku Jebavému a do prázdné branky otevírá skóre zápasu – 1:0. Ve 13.minutě byl na druhé straně faulovaný ve vápně Schubert a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Žalman – 1:1. Ve 24.minutě byly v naší obraně velké zmatky, které řešil až odkopem Čapek do tyče vlastní branky a odražený míč vyrazil Jebavý mimo branku. Ve 26.minutě se v tutovce objevil Schubert po krásném uvolnění Čapkem, ale situaci špatně vyřešil. Ve 30.minutě našel Schubert krásnou přihrávkou mezi stopery Čapka, který předložil ideálně míč Vysučkovi a ten nás posílá do vedení – 1:2. Když jsme začali zápas mít pod svoji kontrolou přišel ve 43.minutě šok a opět po chybě a špatném bránění domácí srovnávají – 2:2. Tento stav již vydržel do konce prvního poločasu.

Do toho druhého jsme šli s jasným cílem – VYHRÁT! V 51.minutě se objevil zcela sám ve vápně Vysuček, ale vyslal slabou střelu. V 55.minutě utekl všem Zámečník, ale jeho střelu brankář vyrazil. V 66.minutě domácí útočník obral Kofránka o míč, nacentroval ho před branku, kde ve vyložené šanci jeho spoluhráč selhal. V 71.minutě poslal Škaloud centrovaný míč do vápna, tam Čapek přehlavičkoval domácího brankáře a Žalman hlavou nás posílá opět do vedení – 2:3. V 84.minutě vybojoval míč Schubert a s trochou štěstí ho dostal až k Vlčkovi, který svoji premiérovou trefou v Áčku zvyšuje naše vedení a také obnos v týmové pokladně – 2:4. V 87.minutě zatáhl míč Čapek, na velkém vápně nachází dobře postaveného Škalouda, který krásnou střelou “za háčky” potvrzuje naše vítězství!

Nakonec zasloužená výhra, která se nerodila vůbec snadno. Na špatném terénu se místo fotbalu spíše bojovalo a tak jsme rozhodli až v závěru utkání. Slavíme třetí výhru za sebou a všichni si přejeme, abychom tuto sérii natáhli až do konce podzimu.

vs

Podrobnosti

Datum Čas Liga Sezóna
16 října, 2021 14:30 I.B třída 2021/2022

Hřiště

Stadion Žacléř
Žacléř, okres Trutnov, Královéhradecký kraj, Severovýchod, 54201, Česká republika

Výsledky

KlubPrvní poločasDruhý poločasSkóre
Baník Žacléř202
Slavoj Skřivany235

Slavoj Skřivany

1Patrik Jebavý Brankář
4Drahoš Jebavý Obránce
13Martin Kofránek Obránce
18Radim Žalman Obránce
15Petr Tauchman Záložník
6Miroslav Čapek 22 Záložník
10Jakub Škaloud Záložník
20Jan Lihan Záložník
9Radek Schubert Útočník
11Pavel Vysuček 16 Útočník
16Vojtěch Vlček 11 Útočník
8Matěj Váňa 12 Záložník
22Tomáš Nosek 6 Záložník

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *