Důležité vítězství!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY 6:2 STARÁ PAKA

Sestava: Stěhulka – Jebavý(72.Zámečník), Žalman, Matějka(72.Váňa), Tauchman – Čapek(78.Nosek), Škaloud, Kofránek, Hrubeš(5.Lihan) – Schubert, Vysuček

Branky: 9.,40. a 65. Vysuček, 11. a 68. Čapek, 2. Hrubeš

ŽK: 63. Čapek

Po vítězném derby v minulém kole jsme na našem stadionu přivítali soupeře ze Staré Paky, kteří mají ve svém týmu kvalitní hráče a nečekal nás vůbec jednoduchý zápas.
Vstup do utkání nám vyšel skvěle, hned ve 2.minutě poslal centr do vápna Škaloud, který si našel Hrubeš a otevřel skóre – 1:0. Bohužel o minutu později se David Hrubeš zranil a musel ze zápasu odstoupit. V 9. minutě Škaloud uvolnil Vysučka, ten si poradil s obránce a s přehledem skóroval – 2:0. V 11.minutě Schubert na vápně nachází Čapka a ten střílí přesně – 3:0. V 18.minutě se na našem vápně objevil úplně sám hostující hráč a trefil se přesně k tyči – 3:1. Ve 38.minutě našel Schubert svým centrem Vysučka, ale hlavou trefil pouze brankáře. Ve 40.minutě se situace opakovala tentokrát s gólovou radostí na konci – 4:1. Jeden z nejlepších prvním poločasů, jaký jsme letos odehráli.

Ani do toho druhého jsme špatně nevstoupili a měli stále mírnou převahu. Tu mohl zúročit 51.minutě ve svém premiérovém zápase Lihan, ale branku přestřelil. Bohužel pravidlo nedáš-dostaneš platilo i dnes a hned o minutu později hosté krásnou střelou snižují – 4:2. V 57.minutě zahrávala Stará Paka rohový kop, míč se odrazil na velké vápno, kde hostující hráč pohotově střílí, ale na brankové čáře nás zachraňuje hlavou Čapek. V 65.minutě po kombinaci Škalouda-Schuberta-Čapka se dostal míč k Vysučkovi a ten kompletuje hattrick – 5:2. V 68.minutě běží Vysuček sám na brankáře, místo střely nachází v lepší pozici Čapka a ten do odkryté branky míří přesně – 6:2. Od této chvíle se zápas spíše dohrával a ani jeden tým si nevytvořil výraznější šanci.

Velmi důležité a cenné 3 body s kvalitním soupeřem, které budeme chtít potvrdit příští týden v Žacléři.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *