Z ÚPICE BEZ BODU!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
ÚPICE 2:1 SKŘIVANY

Branky: 44.Zima
ŽK: Jebavý, Čapek
Sestava: Jebavý P. – Jebavý D.,Žalman, Kofránek, Zámečník – Čapek, Hrubeš, Škaloud, Zima(63.Vlček) – Schubert, Vysuček

Stalo se již tradicí, že jsme k utkání odjížděli nekompletní, ale aby se někteří hráči ještě během cesty na zápas omluvili, to se tak často nestává a měli by si sáhnout do svědomí, zda je to týmové chování!
V úmorném vedru jsme vstoupili do zápasu velmi špatně a valil se na nás jeden útok za druhým. Ve 3.minutě naše obrana nezachytila dlouhý míč a centr před prázdnou branku odvrátil až D. Jebavý. V 9.minutě prošli domácí středem hřiště jako nůž máslem, ale následná střela skončila nad naši svatyní. Ve 14.minutě jsme opět lacino nabídli míč domácím, ti ho po pravé straně zatáhli až k naší brance, kde už neměli problém ho snadno uklidit do sítě – 1:0. Hned po rozehrání jsme si vytvořili prozatím největší naší šanci, když po vydařené kombinaci zakončuje Vysuček pouze do rukavic brankáře. Rychlý protiútok domácích zastavuje až brankář Jebavý. Ve 28.minutě zahrozili domácí opět po pravé straně, ale obrovskou šanci chytá Jebavý. Ve 37.minutě máme velmi slibnou šanci na vyrovnání, ale Vysuček vyslal slabou střelu, kterou brankář Úpice bez problému chytá. Ve 42.minutě zatáhl míč Jebavý až před branku, předložil ho Škaloudovi, ale ten z hranice velkého vápna přestřeluje. Ve 44.minutě si vzal míč Zámečník a nacentroval do vápna, tam se míč odrazil k Zimovi a ten ukázal Vysučkovi, jak se má s klidem zakončovat – 1:1.
Do druhého poločasu jsme věřili, že zápas dokážeme dovést do vítězného konce. Naše plány dostaly trhlinu hned v 51.minutě. Jebavý D. vyrobil zbytečný rohový kop, který domácí zahráli přímo do brány a tam se míč nešťastně odrazil za brankovou čáru – 2:1. V 57.minutě domácí útočník hlavičkuje nad naši branku. V 68.minutě po dobré kombinaci předložil Schubert míč ideálně Vysučkovi, ten se mohl v obrovské šanci zeptat gólmana “kam to chce”, přesto trefuje pouze domácího obránce. V 80.minutě se na hranici šestnáctky uvolnil Schubert, jeho střela trefuje tyč. V 90.minutě měl poslední příležitost opět Vysuček, dostal se i za domácího brankáře, ale svoji střelou branku minul.
Zápas, kterému by slušela spíše remíza, jsme nezvládli a poprvé tak nezískáváme ani bod. Napravit to budeme chtít hned další zápas na našem stadionu proti Dolní Kalné.

vs

Podrobnosti

Datum Čas Liga Sezóna
14 srpna, 2021 17:00 I.B třída 2021/2022

Hřiště

Stadion Úpice
Úpice, okres Trutnov, Královéhradecký kraj, Severovýchod, 54232, Česká republika

Výsledky

KlubPrvní poločasDruhý poločasSkóre
Sparta Úpice112
Slavoj Skřivany101

Slavoj Skřivany

1Patrik Jebavý Brankář
4Drahoš Jebavý Obránce
18Radim Žalman Obránce
13Martin Kofránek Obránce
6Miroslav Čapek Záložník
10Jakub Škaloud Záložník
8Vojtěch Zima 12 Záložník
9Radek Schubert Útočník
11Pavel Vysuček Útočník
12Vojtěch Vlček 8 Útočník
22Tomáš Nosek Záložník

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *