7 branek do sítě Kalné!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY 7:0 DOLNÍ KALNÁ

Branky: 64.,67.,81.Schubert, 54.Čapek, 77.Vysuček, 84.Kvaček, 88.Kofránek

Sestava: Jebavý P. – Jebavý D.,Žalman R., Zima, Zámečník(77.Žalman V.) – Čapek(82.Nosek), Škaloud, Kofránek, Hrubeš(70.Kvaček) – Schubert, Vysuček(82.Staněk)

Do utkání s Dolní Kalnou jsme šli od začátku odhodlaní napravit neúspěch z Úpice. Na soupeře jsme vlítli a hned ve 2.minutě šel sám na brankáře Schubert, ale jeho střelu vyrazil. V 10.minutě po Zámečníkově střele se dostal k míči Kofránek a vystřelil k tyči, ale hostující gólman míč opět vyrazil. V 19. a 26.minutě měli hosté 2 trestné kopy z nebezpečné vzdálenosti, ale jeden skončil nad brankou a druhý trefil postavenou zeď. Ve 30.minutě po chybě hostující obrany propadl míč k osamocenému Kofránkovi, ale ve velké šanci selhal, když vyslal slabou střelu přesně do míst, kde stál brankář Kalné. Ve 34.minutě po našem rohovém kopu šli do protiútoku hosté, ale ve velké šanci střílí útočník mimo tři tyče Jebavého branky. Ve 35.minutě se v šestnátce uvolnil Vysuček, ale brankáře neprostřelil. První poločas skončil bez branek, ale šancí bylo mnoho a tak jsme věřili, že to v tom druhém prolomíme a zvítězíme.
Blízko k otevření skoŕe byl v 51.minutě Kofránek, ale svojí střelou branku minul. Změna přišla o tři minuty později, když po centru Zámečníka skóroval Čapek – 1:0. V 56.minutě se ocitl ve velké šanci Vysuček, ale brankáře neprostřelil. V rozmezí 58.-60.minuty nastala přehlídka našich šancí, ale všechny bez úspěchu. V 64.minutě postupoval Schubert sám na gólmana a s přehledem dává gól – 2:0. V 67.minutě poslal do vápna přesný centr Hrubeš, který si našel Schubert a opět se nemýlil – 3:0. V 77.minutě obdržel Vysuček ideální přihrávku od Schuberta a konečně prolomil střelecké prokletí – 4:0. V 81.minutě zatáhl Čapek míč, přihrál pod sebe na úroveň penaltového puntíku kde stál Schubert a přesnou střelou zkompletoval hattrick – 5:0. V 84.minutě našel Schubert ideálně postaveného Kvačka, který prostřelil hostujícího brankáře – 6:0. V 88.minutě si vzal míč Jebavý a běžel s ním až k soupeřově brance, kde svým centrem našel Kofránka a ten uklidil míč do odkryté branky – 7:0. Nakonec pohodové vítězství našeho týmu, které mohlo být ještě výrazně vyšší. Věříme, že jsme se ideálně naladili do Kopidlna, kde to pokaždé bývá hodně emotivní a vyhecované utkání. 

vs

Podrobnosti

Datum Čas Liga Sezóna
21 srpna, 2021 17:00 I.B třída 2021/2022

Hřiště

Stadion Skřivany
Skřivany, okres Hradec Králové, Královéhradecký kraj, Severovýchod, 50352, Česká republika

Výsledky

KlubPrvní poločasDruhý poločasSkóre
Slavoj Skřivany077
FK Dolní Kalná000

Slavoj Skřivany

1Patrik Jebavý Brankář
8Vojtěch Zima Obránce
18Radim Žalman Obránce
4Drahoš Jebavý Obránce
6Miroslav Čapek 5 Záložník
10Jakub Škaloud Záložník
13Martin Kofránek Záložník
11Pavel Vysuček Útočník
9Radek Schubert Útočník
22Vít Stěhulka Brankář
5Tomáš Nosek 6 Záložník

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *