Doma za 3 body!!!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY 2:1 KOCBEŘE

Branky: 53.Kvaček, 60.Kofránek
ŽK: Jebavý, Čapek
Sestava: Jebavý P. – Jebavý D.,Žalman, Postolka, Zámečník – Čapek, Hrubeš(74.Vlček), Kofránek, Zima(90.Nosek) – Schubert, Kvaček

Stejně jako před týdnem v Jičíně, tak i teď jsme měli velké problémy se skládáním kádru. Z různých důvodů chyběli Škaloud, Vysuček, zraněný je Tauchman a dlouhodobě i Brzek.
Začátek zápasu byl z naší strany vlažný a míč drželi převážně hráči Kocbeře, nicméně žádné ohrožení naši branky k tomu nevedlo. V naší hře bylo hodně nepřesností a díky tomu se nám nedařila vůbec kombinace. První šanci jsme si vytvořili ale přeci jen my, když po ose Kofránek-Schubert se objevil sám před brankářem Čapek, ale prostřelit ho nedokázal. Další šanci měl opět Čapek, ale hlavou z rohového kopu branku netrefil. Hosté se zmohli pouze na teatrální pády v naší šestnáctce a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.
Ihned po změně stran se ocitl v obrovské šanci Zima po přihrávce Schuberta, ale nemířil přesně. V 53.minutě se k odraženému míči za velkým vápnem dostal Kvaček, jeho střelu tečuje hostující obránce a míč končí za zády bezmocného brankáře – 1:0. V těchto chvílích jsme soupeře zatlačili a jen nepřenost ve finální fázi nás dělila od navýšení skóre. To se změnilo v 60.minutě, když perfektní centr Davida Hrubeš našel ve vápně Kofránka a ten už neměl problém míč uklidit do branky – 2:0. I nadále jsme měli spoustu náznaků, ale buď skončili nepřesnou přihrávkou nebo střelou mimo tři tyče. V 84.minutě měli první šanci hosté, ale Jebavý střelu kryje. V 89.minutě skvěle vyrazil Jebavý střelu z trestného kopu na břevno, k odraženému míči se dostal hostující hráč a zdramatizoval závěr utkání – 2:1. My jsme však žádné drama nepřipustili a naopak jsme měli ještě 2 velké šance vstřelit třetí gól, ale dnes jsme v zakončení úplně štěstí neměli.
Zvládli jsme tak vítězně hodně vyhecované a bojovné utkání a připisujeme si do tabulky další 3 body.

vs

Podrobnosti

Datum Čas Liga Sezóna
7 srpna, 2021 17:00 I.B třída 2021/2022

Hřiště

Stadion Skřivany
Skřivany, okres Hradec Králové, Královéhradecký kraj, Severovýchod, 50352, Česká republika

Výsledky

KlubPrvní poločasDruhý poločasSkóre
Slavoj Skřivany022
Jiskra Kocbeře011

Slavoj Skřivany

1Patrik Jebavý Brankář
4Drahoš Jebavý Obránce
18Radim Žalman Obránce
17Miroslav Postolka Obránce
6Miroslav Čapek Záložník
13Martin Kofránek Záložník
8Vojtěch Zima 11 Záložník
9Radek Schubert Útočník
22Vít Stěhulka Brankář
10Michal Špáta Útočník
11Tomáš Nosek 8 Záložník
12Vojtěch Vlček 14 Útočník

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *