Debakl v Kopidlně!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
KOPIDLNO 5:0 SKŘIVANY

Sestava: Jebavý – Čermák(58.Vysuček), Žalman, Zima, Zámečník – Čapek, Škaloud, Kofránek, Hrubeš(83.Stěhulka) – Schubert, Kvaček(73.Váňa)

ŽK: 13.Čermák, 45.Schubert, 51.Žalman,
ČK: 72. Schubert

V Kopidlně nám chyběli D.Jebavý a Postolka a také Vysuček nepřijel úplně zdráv. Co však bylo horší, do zápasu jsme vstoupili velice ospale a hrou plnou nepřesností. Domácí nás od začátku převyšovali nasazením, bojovností i důrazem. První šanci domácích v 17.minutě ještě kryl náš gólman, ale ve 31.minutě jsme již prohrávali. Zimovi se nepovedla malá domů a Kopidlno nás hned potrestalo – 1:0. Ve 40.minutě jsme nebránili dostatečně důrazně, nebezpečný centr domácích skončil ještě na břevně, ale s dorážkou si již L.Klaban věděl rady – 2:0. Ve 42.minutě jsme měli štěstí, hlavička domácích z dobré pozice skončila nad.

První poločas jsme končili v hlubokém útlumu a tak jsme doufali, že by nás přestávka mohla z letargie dostat. Bohužel nestalo se tak a bylo to snad ještě horší, při bránění jsme si počínali jako žáčkové. Již ve 47.minutě Kopidlno rychlý brejk s přehledem dovedlo ke třetímu úspěchu. V 59.minutě se podobná situace opakovala, naši nepřesnost v útočné fázi potrestali domácí hráči bleskovým brejkem a čtvrtým gólem. Když o pět minut později vyhodil náš gólman míč velmi špatně a nabídl soupeři pátou branku, bylo jisté, že z Kopidlna odjedeme s pořádným výpraskem. Aby toho nebylo málo, v 72.minutě byl vyloučen Schubert a bude nám tak v dalších kolech s největší pravděpodobností chybět.

Celkově zasloužené vítězství domácích, kteří nám jasně ukázali, jak se má o body bojovat.

vs

Podrobnosti

Datum Čas Liga Sezóna
29 srpna, 2021 17:00 I.B třída 2021/2022

Výsledky

KlubPrvní poločasDruhý poločasSkóre
FK Kopidlno235
Slavoj Skřivany000

Slavoj Skřivany

1Patrik Jebavý Brankář
18Radim Žalman Obránce
8Vojtěch Zima Obránce
3Tomáš Čermák 11 Obránce
6Miroslav Čapek Záložník
10Jakub Škaloud Záložník
13Martin Kofránek Obránce
9Radek Schubert Útočník
11Pavel Vysuček 3 Útočník
22Vít Stěhulka 14 Záložník
20Matěj Váňa 7 Záložník

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *