Krutá porážka s Miletínem!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
KOPIDLNO 5:0 SKŘIVANY

Sestava: Jebavý P. – Jebavý D., Žalman, Zima, Zámečník – Čapek, Škaloud(70.Staněk), Kofránek, Váňa – Vysuček, Vlček (23.Tauchman)

ŽK: 26. Váňa

Obrovská absence nás provází téměř celý podzim, ale sestava na tento zápas se nerodila vůbec snadno. Postolka odložil fotbal na druhou kolej, Kvaček bez omluvy nedorazí na zápas, k tomu zraněný Brzek, Hrubeš a vykartovaný Schubert.
Přesto jsme do zápasu vstoupili velmi dobře a aktivně a hned v 1.minutě zápasu vyslal Vysuček do šance Kofránka, ale jeho střelu vyrazil brankář na roh. V 12.minutě našel opět Vysuček ve vápně Kofránka, ale jeho střelu zablokoval obránce. Pomalu začali otěže zápasu přebírat hosté, ale k žádné větší šanci to nevedlo. To se změnilo ve 29.minutě, když rohový kop vyrazil brankář Jebavý, kvůli faulu hostujícího hráče, pouze na malé vápno, kde stál přesně hráč Miletína a vrátil ho do branky – 0:1. Do konce poločasu si už ani jeden tým větší šanci nevytvořil.
Do toho druhého jsme vstoupili opět velmi dobře a hned ve 47.minutě pálí Váňa ve velkém šanci vysoko nad. V 53.minutě se odrazil míč na velké vápno ke Kofránkovi, ale ten střílí vedle. V této fázi zápasu jsme soupeře zatlačili a prakticky k ničemu nepustili. Naše šance však končili nepřesnou nebo slabou střelou, se kterou si brankář hostí bez problému poradil. V 88.minutě vyslal Kofránek do samostatného úniku Váňu, ale ten se dostal blízko ke gólmanovi Miletína a zakončit nedokázal. V 91.minutě jsme vrhli už všechny síly pouze do útoku, ale rohový kop Miletín odvrací a z následného protiútoku pojišťuje své vedení – 0:2.
Velmi krutý výsledek! Za bojovnost zejména v druhém poločase, kde jsme měli spoustu příležitostí ke vstřelení gólu, odejít bez bodu jsme si nezasloužili. Během zápasu se navíc ještě zranili Škaloud a Vlček, proto bude skládání sestavy na zápas ve Vrchlabí opět tvrdý oříšek! Někteří hráči si to musí pořádně srovnat v hlavě!!!

vs

Podrobnosti

Datum Čas Liga Sezóna
4 září, 2021 16:30 I.B třída 2021/2022

Hřiště

Stadion Skřivany
Skřivany, okres Hradec Králové, Královéhradecký kraj, Severovýchod, 50352, Česká republika

Výsledky

KlubPrvní poločasDruhý poločasSkóre
Slavoj Skřivany000
SK Miletín112

Slavoj Skřivany

1Patrik Jebavý Brankář
4Drahoš Jebavý Obránce
18Radim Žalman Obránce
8Vojtěch Zima Obránce
6Miroslav Čapek Záložník
10Jakub Škaloud Záložník
13Martin Kofránek Záložník
20Matěj Váňa Záložník
11Pavel Vysuček Útočník
16Vojtěch Vlček 15 Útočník
15Petr Tauchman 16 Záložník

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *