Vítězství i v oslabení!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
SKŘIVANY 1:0 VRCHLABÍ B

Sestava :  Hrubeš – Šafařík, Žalman, Brzek, Michálek(57.Saganovskyy) – Čapek, Malý, Nosek, Škaloud(46.Líhan P.) – Schubert(88.Stěhulka), Vysuček

Branky: 65.Vysušek

ŽK: Brzek

ČK: Šafařík

Rozhodčí: Říha – Buchta a J.Brzek

Diváci :  60

Pro utkání s Vrchlabím B se nám na poslední chvíli omluvili další hráči a tak se absence povážlivě rozrůstá (Postolka, Jebavý, J.Líhan, Sedláček, Blažek), v průběhu utkání se navíc zranil Michálek.

Utkání samotné jsme pak s posledním celkem tabulky začali velmi ospale. Prvních 20 minut jsme nepředvedli vůbec nic, jakž takž jsme si plnili povinnosti v obraně, ale v ofenzívě jsme byli naprosto bez pohybu, bez chuti bojovat a přinutit hostující obranu k chybám. Navíc jsme ve 33.minutě dostali červenou kartu, když Šafařík nedovoleně zastavil na hranici velkého vápna útočníka Vrchlabí dostávajícího se do šance. Trestný kop jsme díky zákroku gólmana přežili bez úhony a snad nás tento moment i trochu probudil. Ve 36.minutě jsme si vytvořili první větší šanci, ale Malý ani na dvakrát brankáře nepřekonal.

Po změně stran šel náš výkon přeci jen nahoru a i v deseti jsme byli lepším týmem. Pozorní hosté nás však do mnoha šancí nepouštěli. V 65.minutě jsme však přesto udeřili, Schubert samostatnou akci zakončil střelou, kterou vrchlabský brankář jen vyrazil a dorážka Vysučka si již našla cestu do sítě – 1:0. Vrchlabští po tomto momentu více otevřeli hru a snažili se vyrovnat, ale naše defenzíva na čele s Hrubešem pracovala bez chyb. Nám se pak naskýtaly možnosti pojistit vedení, jednou jsme byli i úspěšní, ale akci zastavilo necitlivé zapískání ofsajdu hráče, který se neúčastnil hry. Do konce střetnutí se již skóre nezměnilo a tak jsme uhájili nejtěsnější výhru.

Výkonem jsme tentokrát nepřesvědčili a ani nepotěšili zimou trpící věrné fandy, potěšil tak alespoň zisk tří bodů. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *