Čtvrtá výhra v řadě!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
LÁZNĚ BĚLOHRAD B 0:3 SKŘIVANY

Sestava:  Hrubeš – Jebavý, Žalman, Brzek, Sedláček(69.Michálek) – Čapek(88.Stěhulka), Malý, Nosek, Škaloud(46.Blažek) – Schubert, Vysuček

Branky: 59.,71.,74.Vysuček

ŽK: Sedláček

Rozhodčí: Smola – Kubala a domácí

Diváci :  120

Do Lázní Bělohrad jsme jeli s přáním potvrdit dobré výkony z posledních kol a ačkoli nám chyběli někteří hráči, náš tým se s tím vyrovnal dobře. V záloze dostal od začátku příležitost dorostenec Nosek a své úlohy se zhostil na jedničku.

Od první minuty se na krásném trávníku útulného stadionu hrál zajímavý fotbal, zpočátku bez velkých šancí. Ty se začaly rodit až na konci první půlhodiny. V té první se ve 27.minutě ocitli domácí, když centrovaný míč skončil na tyčce naší branky. Ještě v téže minutě se v dobré příležitosti objevil Jebavý, ale jeho střela minula branku. O dvě minuty později se v tutovce objevil Vysuček, ale centrovaný míč Sedláčka neuvěřitelně minul. Ve 36.minutě si na roh naběhl Brzek, ale jeho hlavičku se štěstím zlikvidoval domácí brankář. Ten se zaskvěl i ve 42.minutě, kdy vytěsnil křížnou střelu Vysučka.

Po změně stran jsme na chvíli přenechali iniciativu soupeři, ale do šancí jsme je naštěstí nepouštěli. V 59.minutě nám vyšla parádní akce, Schubert ideálně vysunul Vysučka a ten se již nemýlil – 1:0. Vstřelený gól nám pomohl, začali jsme hrát v klidu a od této chvíle jsme byli lepší. V rozmezí čtyř minut pak dalšími dvěma brankami potvrdil naši výhru podzimní střelec Vysuček a o výsledku bylo rozhodnuto. Domácí se snažili zkorigovat výsledek, ale náš gólman společně s obranou pracovali bez větších chyb. 

Zasloužený zisk tří bodů, protože jsme si vypracovali více brankových šancí. Určité pasáže jsme sice přenechali iniciativu soupeři, celkově jsme ale působili fotbalovějším dojmem.

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *