Vítězné zakončení podzimu!

JAKO 1.B TŘÍDA SKUPINA A
NOVÁ PAKA 0:2 SKŘIVANY

Sestava :  Hrubeš – Šafařík, Žalman, Brzek, Sedláček – Čapek, Malý, Saganovskyy, Škaloud(86.Pánek) – Schubert, Vysuček(80.Zámečník)

Branky: 18.Čapek, 42.Vysuček

ŽK: Schubert, Hrubeš

Rozhodčí: Kuric – Nývlt a Dorotík

Diváci :  75

K poslednímu utkání podzimu jsme zavítali na umělou trávu do Nové Paky, kde jsme chtěli navázat na poslední úspěšné výsledky a zakončit tak podzimní část výhrou.

Střetnutí jsme začali výborně, hned ve 2.minutě byl na konci vydařené kombinace Vysuček, ale v dobré šanci ho vychytal domácí brankář. Z následného rohu si na hlavičku naběhl Brzek, ale gólman byl znovu proti, aby se skóre měnilo a míč směřující pod břevno vyrazil. Na změnu stavu jsme si tedy museli počkat do 19.minuty, kdy si rohový kop Škalouda našel Čapek a poslal nás do vedení – 1:0. Ve 32.minutě jsme pustili soupeře do jediné velké šance, ale jejich střela ze samostatného úniku skončila naštěstí vedle. O deset minut později jsme se gólově prosadili my, Vysuček po přihrávce Brzka vyhrál tvrdý souboj ve vápně a tentokráte již si s koncovkou věděl rady – 2:0. Tímto výsledkem skončila i první půle.

Druhý poločas jsme již nehráli tak aktivně a iniciativu jsme přenechali domácím. Náš tým se soustředil hlavně na bezchybnou defenzívu, neinkasovat a nepřipustit tak zdramatizování zápasu. To se nakonec povedlo, ale z naší strany to po změně stran moc pohledný fotbal nebyl. Nová Paka byla o něco lepší ve středu pole, ale k zakončení je naše obrana příliš nepouštěla.

V závěrečném kole jsme tak navázali na předchozí výsledky bez inkasované branky, kterých jsme během první části soutěže nastřádali celkem 8 a po tragickém začátku jsme nakonec dosáhli na třetí místo tabulky. 

Diskutovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *